EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μιαούλης Φύλλων-Μαρμάρι 3-2

Ο Μιαούλης Φύλλων κέρδισε 3-2 το Μαρμάρι, για την εικοστή πέμπτη αγωνιστική του νοτίου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο δέκατο έβδομο λεπτό με δυνατό σουτ του Κατσαρή, ενώ στο πρώτο λεπτό της επανάληψης ο Κ. Τρίκκας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας των Φύλλων. Εν συνεχεία ο ΑΟΜ (έμεινε οριστικά τη δεύτερη θέση και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΕ σε μπαράζ με τον δευτεραθλητή του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ) έβγαλε αντίδραση. Μείωσε 2-1 στο 58′ με σουτ του Χατζηαράπη έξω από την περιοχή και ισοφάρισε στο 64′ με σουτ του Σούλα απ’ τα πλάγια. Όμως ο Μιαούλης πήρε τελικά το ‘τρίποντο’, χάρις στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κ. Τρίκκα, το οποίο το σημείωσε στο 88ο λεπτό, με τελική προσπάθεια έξω απ’ την περιοχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Ιωάννου Α.-Δάλλας.

ΓΚΟΛ: 7′ Κατσαρής, 46′ & 88′ Κ. Τρίκκας-58′ Χατζηαράπης, 64′ Σούλας.

ΜΙΑΟΥΛΗΣ ΦΥΛΛΩΝ (Κώστας Παπαρίδης): Κ. Καρβελάς, Α. Ζαχαριάς, Ι.Μ. Καρατζής (53′ Ράλης), Β. Ζαχαριάς, Ε. Σαλεμάι, Πετράκης, Κατσαρής, Δ. Σαλεμάι, Κ. Τρίκκας, Μακρής, Γ. Καρβελάς.

ΜΑΡΜΑΡΙ (Ηλίας Οικονομίδης): Βασιλάκης, Παπουτσής, Σκούρτας (90′ Κέκης), Βασιλειάδης, Αγουρίδας, Δ. Ποδαράς, Φ. Ποδαράς, Τούρλας, Τσιλίκης, Σούλας, Μπεζδικιάν (46′ Χατζηαραπής).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων (9/3)

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (4/1/2014): Κήρινθος-Μακρυκάπα 1-2

eviasports

Οι ‘8’ κατά του ΟΦΙ: Είμαστε απλήρωτοι από τον Γενάρη!

eviasports