Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Αρτάκης Θανάση Ρεπετσά, από τη φιέστα απονομής κυπέλλου πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΕ 2022-23 στην ομάδα του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/4.
‘Είτε παίρνεις πρωτάθλημα στο γ’ τοπικό είτε στην Α’ Εθνική, πάντα είναι ένα πρωτάθλημα, πάντα έχει τις δυσκολίες του και πάντα είναι η ίδια χαρά.
Εγώ πίστευα πάρα πολύ στην ομάδα απ’ την αρχή της σεζόν, που δεν ήμουνα στην ομάδα. Θεωρούσα ότι είναι η ομάδα το πρώτο φαβορί για να πάρει το πρωτάθλημα και μπορώ να πω ότι δικαιώθηκα για την επιλογή μου κι ευχαριστώ τους ανθρώπους που με τιμήσανε με την εμπιστοσύνη τους και θεωρώ ότι δίκαια πήραμε το πρωτάθλημα’.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς