Δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Αρτάκης Δημήτρη Χατζηστάμου, από τη φιέστα απονομής κυπέλλου πρωταθλητή Α’ ΕΠΣΕ 2022-23 στην ομάδα του, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/4.
‘Είναι μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή. Νιώθουμε… δεν μπορείς να το περιγράψεις αυτό που νιώθεις όταν παίρνεις ένα πρωτάθλημα, γιατί έχεις τραβήξει ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα, πιεστικό, με αγώνες, επανειλημμένους αγώνες, εχεις μια ομάδα που σε κυνηγάει απ’ την πρώτη αγωνιστική. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή, αλλά ένα συναίσθημα το ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα, γιατί έχουμε τα μπαράζ ακόμα, είναι κι ο τελικός κυπέλλου, που ‘ναι ένα κομμάτι το οποίο το σκέφτεσαι, ακόμα και στη χαρά το σκέφτεσαι’.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς