EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ16 ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΕΚ Χαλκίδας-Νεάπολη/Ολυμπιακός Χαλκίδας 2-3

Η ομάδα Νεάπολη/Ολυμπιακός Χαλκίδας κέρδισε 3-2 την ΑΕΚ Χαλκίδας, για τη τέταρτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 Καραμουζάς Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.

Οι ‘ερυθρόλευκοι’ βρέθηκαν στην επίθεση στο δεύτερο λεπτό με τον Καραμάνο να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τον Βασιλάκο να αποκρούει, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Γιαννάκη κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 14′ η ΑΕΚ Χαλκίδας ‘απάντησε’, με τον Βουρδάνο να κάνει ατομική προσπάθεια και να σουτάρει εκτός περιοχής, όμως ο Καραγεώργος μπλόκαρε. Ακολούθησε στο 26′ απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλό σημείο για τους ‘κιτρινόμαυρους’ του Μάντσε, που πέρασε λίγο πάνω απ’ τα γκολπόστ. Ένα λεπτό μετά η ομάδα Νεάπολη/Ολυμπιακός Χαλκίδας κατάφερε να ανοίξει το σκορ, σε φάση που ξεκίνησε με σέντρα του Γιαννάκη και προσπάθεια του γκολκίπερ των γηπεδούχων να διώξει, με την μπάλα να φτάνει τελικά στα πόδια του Μποχωρίτη, που πλάσαρε εύστοχα. Στο 36′ η ΑΕΚ Χαλκίδας έφερε το ματς ‘στα ίσα’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάντσε (που κέρδισε ο Μούτσα). Στο 38′ οι ‘ερυθρόλευκοι’ είχαν καλή στιγμή με ατομική ενέργεια του Καραμάνου, που δοκίμασε σουτ που όμως δεν ήταν εύστοχο. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μια καλή στιγμή με τον Βουρδάνο να τροφοδοτεί κάθετα τον Μούτσα, που όμως ε φάση τετ-α-τετ με τον Καραγεώργο δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης η ομάδα Νεάπολη/Ολυμπιακός Χαλκίδας είχε ψηλοκρεμαστό σουτ με τον Γιαπράκη, που πέρασε έξω, ενώ στο 54′ η ΑΕΚ Χαλκίδας ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ με κεφαλιά του Παλιάτσου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καρβέλη. Τέσσερα λεπτά μετά οι ‘ερυθρόλευκοι’ προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με διαδοχικές τελικές προσπάθειες από Γιαπράκη (κεφαλιά) και Κυράνα (προβολή), που απέκρουσε ο πορτιέρο των γηπεδούχων, με το 2-2 τελικά να έρχεται στο 72′, οπότε και ο Γιαννιώδης ευνοήθηκε από τις κόντρες -σε φάση διάρκειας- στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά μετά η ΑΕΚ είχε ευκαιρία για να πάρει ξανά το προβάδισμα, με σουτ του Καρλατήρα (πάσα από Βουρδάνο), που όμως πέρασε άουτ, όπως και για τους φιλοξενούμενους στο 77′ το σουτ του Γιαπράκη από τη μικρή περιοχή. Τελικά η ομάδα Νεάπολη/Ολυμπιακός Χαλκίδας ανέτρεψε και εκείνη με τη σειρά της το σκορ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, σε φάση αντεπίθεσης, με τον Βούλγαρη να βρίσκει με κάθετη μεταβίβαση τον Μποχωρίτη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι απ’ τον Βασιλάκο, πλασάροντας εύστοχα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πόγκας/Γκρίτζας-Τσούπρα.

ΓΚΟΛ: 36′ Μάντσε, 54′ Παλιάτσος-27′ & 80′ Μποχωρίτης, 72′ Γιαννιώδης.

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σταμάτης Γεραντώνης): Βασιλάκος, Γιαπιτζής (78′ Χάλιος), Χαμαλίδης (41′ Καρλατήρας), Σκόνδρας, Παλιάτσος, Μάντσε, Καρβέλης (65′ Ποδαράς), Πάλλης (41′ Αρδίζογλου), Μούτσα (Βενζομαόρι), Βουρδάνος, Γκιόσι (67′ Τζάθας).

ΝΕΑΠΟΛΗ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Οικονόμου): Καραγεώργος, Βούλγαρης (52′ Ηλιάδης), Φισκατώρης, Λαμπαδάκης, Κυράνας, Δούλος, Καραμάνος (67′ Μπατσούλης), Αλεξανδράκης, Γιαπράκης (80’+1′ Ψαθάς), Γιαννάκης (52′ Γιαννιώδης), Μποχωρίτης.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ειρήνη Χαλκίδας: Συμμετοχή στο πανελλήνιο ρυθμικής

Κώστας Λαγός

Αβαντίδες: Επιστολή διαμαρτυρίας προς ΕΠΟ

Κώστας Λαγός

Στοίχημα: Ισπανικά γκολ σε δύο μέτωπα με 1.83 και 1.95

eviasports