EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ14 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Προποντίδα-Κύζικος Αρτάκης 0-2

Ο Κύζικος Αρτάκης επικράτησε της Προποντίδας 2-0, για την ένατη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Ποθητάκης Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.

Η ομάδα της Αρτάκης είχε καλή στιγμή στο έκτο λεπτό με τον Α. Ζέρβα (τροφοδοτήθηκε κάθετα από τον Κουσουλέντη) να έχει χαμένο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο. Έξι λεπτά μετά ήταν η σειρά της ‘Μπάρτσα’ να επιτεθεί, με τον Ντούκε να πραγματοποιεί κούρσα πίσω από τον χώρο του κέντρου ως την περιοχή και να πλασάρει, με τον Σταμελάκο να αποκρούει και τον παίκτη της Προποντίδας να επιχειρεί νέα τελική, στην οποία επίσης αντέδρασε αποτελεσματικά ο τερματοφύλακας του Κυζίκου. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ξανά να απειλήσουν, με κεφαλιά του Γεωργούλα (πέρασε μέσα ως εσωτερική αλλαγή) που πέρασε άουτ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μέρε. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 42′, με κοντινό σουτ στην επαναφορά του Λαγού και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Παύλου και απόκρουση του πορτιέρο της Προποντίδας. Στο 53′ ο Μήτρου ευνοήθηκε από τις κόντρες και προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, με προβολή που όμως δεν ήταν εύστοχη. Τελικά το 0-2 ήρθε μετά από πέντε λεπτά, με τον Μήτρου αυτή τη φορά να ευστοχεί, με σουτ στην επαναφορά και έπειτα από αρχική προσπάθεια του Α. Ζέρβα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρβελάς.

ΓΚΟΛ: 42′ Λαγός, 58′ Μήτρου.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Κώστας Τσαμασφύρας): Γεωργούλας, Πετρόπουλος, Παππάς, Ντούκε, Πετρόπουλος, Μάτα, Δήμου, Μέρε, Σίδερης, Κούρδογλου, Τζίκας. (Νεοφώτιστος).

ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Σταμελάκος, Μπαρόλας, Κυριακού, Μπουλίτσκο, Παύλου, Καρατζίκης, Γ. Ζέρβας, Α. Ζέρβας, Κουσουλέντης, Λαγός, Μουρτοπάλας. (Μήτρου, Γκάνης, Μοσχώνης, Πρατσόλης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣ Χαλκιδικής: ΓΣ εναρμόνισης καταστατικού με τον αθλητικό νόμο

Κώστας Λαγός

ΑΕΝ Αρτάκης: Σε αναζήτηση δύο προπονητών για τις ακαδημίες

Παναγιώτης Νικολάου

Στοίχημα: Σεντονάτες επιλογές

eviasports