Η ομάδα Νηλέας Νεοχωρίου/Αυλωνάρι επικράτησε 2-1 της Ακαδημίας Ερέτριας, για την πρώτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του τουρνουά Κ10 ‘Λινάρδος Σταμάτης’.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Τριτσώνη. Δύο λεπτά μετά οι Ερετριανοί ισοφάρισαν με τον Φουρμούζη. Το νικητήριο τέρμα για την ομάδα Νηλέας Νεοχωρίου/Αυλωνάρι επιτεύχθηκε στο 20ο λεπτό από τον Περιβολάρη.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντωνίου Χ.
ΓΚΟΛ: 12′ Φουρμούζης-10′ Τριτσώνης, 20′ Περιβολάρης.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Σπύρος Κοντός): Παναγιώτου, Παΐσιος, Δήμου, Φουρμούζης, Ποιμενίδης, Αίσωπος, Κορκολής. (Αριστείδου, Βουλγαρόπουλος, Γκαντίνκα, Αντεμάι, Παλάσκας, Αλεξανδρής, Ντίλιος, Ευαγόρα, Βράκας, Νικήτας).
ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ/ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Σπύρος Κατσινής-Τάσος Βέκιος): Ι. Κότσαρης, Τριτσώνης, Πάλλης, Περιβολάρης, Π. Χαρμαντάς, Σαμαράς, Π. Χαρμαντάς. (Ν. Σακκάς, Κ. Σακκάς, Κατερός, Ρήγας).
Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς