EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μονόδρυ-Άγιος Λουκάς 2-1 (videos)

Το Μονόδρυ κέρδισε 2-1 τον Άγιο Λουκά, στην αναμέτρηση της εικοστής δεύτερης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29′ με τον Σταμέλο. Ήθελαν τη νίκη για να μπορέσουν να κάνουν βήμα αποφυγής της προτελευταίας θέσης (βρίσκονται στο -6 από τους 12ους Ζάρακες και με δεδομένο τον υποβιβασμό του ΑΟ Χαλκίς η 13η θέση οδηγεί σε υποβιβασμό) και κρατούσαν το προβάδισμα ως το 81′. Σε εκείνο το χρονικό σημείο το Μονόδρυ (έκανε βήμα παραμονής ξεφεύγοντας και απ’ την τρίτη θέση απ’ το τέλος (δίνει παραμονή αν ανέβει η Αρτάκη στη Γ’ Εθνική) ισοφάρισε με τον Γ. Κοτρόζο. Πέντε λεπτά μετά ο Π. Κοτρόζος σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κηρύκος/Χατζηκαμαγιάννης-Πασχαλίδης.

ΓΚΟΛ: 81′ Γ. Κοτρόζος, 86′ Π. Κοτρόζος-29′ Σταμέλος.

ΜΟΝΟΔΡΥ (Γιάννης Σαμαράς): Απόκοτος, Κρινής, Γιώρ. Αντωνίου (73′ Γρηγ. Αντωνίου), Κόκκος, Πετρογιάννης, Πουρής (77′ Π. Κοτρόζος), Γ. Κοτρόζος, Θ. Μαρτσούκος, Πεταχτής (90’+3′ Ντόλας), Χότζα (46′ Ζέρβας), Καψούλης.

ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Δεμερούτης, Τσάλλας, Κιάτος, Γκαρούτσος, Ριζογιάννης, Μάλλιος, Ντούντι, Κοτολλάκου (74′ Πηλιχός), Σταμέλος, Κιούσης, Κωτσής (69′ Τριτσώνης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση σε Βαγγέλη Σιμιτζή

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΣΑΒΒΑΤΟ 18/1)

eviasports

ΑΟ Χαλκίς: Παραίτηση Φ. Φρατζεσκάκη

Κώστας Λαγός