EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δ. Αντωνόπουλος: ‘Πολύτιμος βαθμός για μας. Να σώσουμε την κατηγορία μαθηματικά’

Δηλώσεις του προπονητή των Λουκισίων Δημήτρη Αντωνόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ελλήσποντο, για την εικοστή όγδοη αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΕ.

‘Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για όλους τους άλλους εκτός απ’ την ομάδα μας και για μένα και για τους φιλάθλους έξω της δικιάς μας ομάδας. Είχε η ομάδα μου δυο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο ένα τέταρτο που μπορούσαμε να ‘χαμε τελειώσει και το παιχνίδι, με ένα τετ-α-τετ του Κουτσαυλή. Μετά σαν να υποτιμήσαμε το παιχνίδι, σαν να το θεωρήσαμε κερδισμένο, δεν ήμασταν πειθαρχημένοι. Κάνουμε δυο-τρία ατομικά λάθη και έχουμε δεχθεί τα δύο γκολ και προηγήθηκε ο αντίπαλος δίκαια. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, νομίζω δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις, ήμασταν και λίγο άτυχοι στην τελική πάσα ή στο τελικό τελείωμα, σε δύο δοκάρια και ο τερματοφύλακας της άλλης ομάδας έκανε πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Το πιστέψαμε μέχρι το τέλος. Έστω και στην τελευταία φάση, με το πέναλτι που κερδίσαμε, να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι.

Είναι ένας βαθμός πολύτιμος για μας, θα ‘χει ενδιαφέρον για μας για άλλα δυο παιχνίδια. Μπορούσαμε σήμερα αν είχαμε πάρει κάτι καλύτερο να ‘μασταν πολύ πιο άνετοι. Εντάξει, το ποδόσφαιρο αυτό είναι, στην τελευταία φάση αλλάζουν πολλά. Εμείς τώρα μας ευνόησε. Να περάσουμε αυτές οι μέρες των γιορτών και να ανασυνταχθούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να κερδίσουμε και να σώσουμε και την κατηγορία μαθηματικά’.

Α’ ΕΠΣΕ: Ελλήσποντος-Λουκίσια 2-2

Photo album απ’ το Ελλήσποντος-Λουκίσια

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Αμαρυνθιακός-Αιδηψός 1-2

Κώστας Λαγός

ΑΟ Χαλκίς: Πρόγραμμα φιλικών προετοιμασίας

Κώστας Λαγός

Τ’ αποτελέσματα των φιλικών (22/8)

eviasports