EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

ΑΣ Ανάποδος: Διήμερο με συζήτηση & συναυλία

Ο ΑΣ Ανάποδος διοργανώνει αυτοοργανωμένο διήμερο:

‘Τι και αν τελείωσαν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, τώρα ξεκινάει η εξωγηπεδική απόλαυση. Άπειρες στιγμές μας χάρισε η φετινή σεζόν, άλλες καλές και άλλες πικρές.

Καλές γιατί είδαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να εκτοξεύεται από κόσμο σε σχέση με άλλες χρονιές και το στέκι να γεμίζει ασφυκτικά στα event και στα πάρτι.

Πικρές γιατί όπως και κάθε χρονιά, είχαμε και φέτος δύο σοβαρούς τραυματισμούς, όπου στέρησαν από τα άτυχα τσακάλια την αγωνιστική δράση αρκετά νωρίς στη χρονιά. Δεν το βάζουμε όμως κάτω και συνεχίζουμε δυναμικά.

Το μενού της ερχόμενης εβδομάδας περιλαμβάνει ένα διήμερο με αρκετό κόσμο καλεσμένο στο στέκι μας.

Ξεκινάμε την Τετάρτη 12/4 στις 20.30, όπου μαζί με τη Ρήξη Λιβαδειάς και την Αυτονομη Ποδοσφαιρικη Ομαδα από την Πάτρα, θα συζητήσουμε για την αυτοοργάνωση στον αθλητισμό και όχι μόνο. Η συζήτηση είναι ανοιχτή και μπορεί να συμμετέχει και να παρακολουθήσει οποίος και όποια θέλει να κατανοήσει τι προσπαθούμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, που αλωνίζουμε τα γήπεδα και τις κερκιδες και σπάμε τα ποδάρια μας.

Για την Πέμπτη 13/4 στις 20.00, έχουμε ένα δυνατό χίπ χοπ λάιβ, τους Ραπ Τσουρ Κολλεκτίβ, απευθείας από τα στενά της Λιβαδειάς, που θέλαμε καιρό να φιλοξενησουμε στο στέκι. Επιτέλους αυτή η στιγμή ήρθε! Το λαιβ θα πλαισιωθεί με το καθιερωμένο μπαρ οικονομικής ενίσχυσης.

ΥΓ1 Τα έσοδα της Πέμπτης θα διατεθούν σε σύντροφο και ποδοσφαιριστή της Ρήξης Λιβαδειάς που είχε σοβαρό τραυματισμό εν ώρα αγώνα.

ΥΓ2 Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (19/2/2011): Προποντίδα-Αρτάκη 0-1

eviasports

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (ΓΥΝΑΙΚΩΝ): Λαμία-Αστέρας Χαλκίδας 1-3

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ζάρακες-Κριεζά 1-1 (pics)

Κώστας Λαγός