Το Αυλωνάρι κέρδισε 2-1 το Μαντούδι, για την εικοστή όγδοη αγωνιστική της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας.
Ο ΑΟΑ είχε ένα καλό σουτ στο πέμπτο λεπτό με σουτ του Γλυκού, που απέκρουσε ο Αλατζάς, για να ακολουθήσουν δύο άστοχα σουτ με Ζουζουλή (8′ και 9′) που δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 14′ το σουτ του Μαναρίτσα έξω απ’ την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Και στη συνέχεια του πρώτου μέρους είχαμε αρκετή επιθετική δραστηριότητα μπροστά στις δυο εστίες, με το Αυλωνάρι να έχει κεφαλιά στο 21′ με τον Μπασούκο που απέκρουσε ο Αλατζάς, όπως και ένα σουτ του Μαστροκώστα, ένα λεπτό μετά. Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι (είχαν ακριβώς έντεκα παίκτες στην αποστολή τους) ήταν και πάλι μπροστά, με τον Ζουζουλή να παίρνει κεφαλιά, τον Χροναίο να αποκρούει και τον Κουρκουλιώτη στην επαναφορά να επιχειρεί σουτ από πλάγια θέση, που έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι και να φύγει άουτ. Ακολούθησαν σουτ με Μπασούκο (34′) και Ζουζουλή (36′), που απέκρουσαν αντίστοιχα Αλατζάς και Χροναίος, για να φτάσουμε στο 38′, οπότε και ο Ντραγκότι με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Και στην επανάληψη το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με το Αυλωνάρι να έχει καλή στιγμή στο 66′ με τον Χαϊράνι να πλασάρει (έπειτα από σέντρα του Ντραγκότι) και τον Αλατζά να αποκρούει, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ΑΟΑ έψαξε το δεύτερο του γκολ με μακρινό σουτ του Ανδρέου, που βρήκε τη συμβολή των δοκών και πέρασε άουτ. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ συνέχισαν να πιέζουν και στο 73′ ο Γλυκός πάσαρε στον Ντραγκότι, το σσυτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Αλατζάς, ενώ στο 75′ είχαμε νέο κάθετο δοκάρι για το Αυλωνάρι, με κεφαλιά του Ξυράφη. Στο 78′ είχαμε χαμένο τετ-α-τετ του Γλυκού (μεταβίβαση από Ντραγκότι) με τον Αλατζά, που έσωσε στην εστία του, για να φτάσουμε το 81′, με τον Γλυκό να εκτελεί φάουλ, τον Αλατζά να διώχνει και τον Μπασούκο να μην χάνει την ευκαιρία να ‘γράψει’ το 2-0. Ακολούθησε σουτ του Μαναρίτσα στο 87′ από τη μεγάλη περιοχή, που δεν βρήκε στόχο και ένα λεπτό μετά ο Κηπιώτης έκανε γύρισμα προς τον Ντραγκότι, η τελική του οποίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με εκτέλεση φάουλ του Ζουζουλή. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και συνεχίζουν την προσπάθεια τους για παραμονή, παραμένοντας στη 13η θέση (δίνει παραμονή αν ο πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΕ ανέβει στη Γ’ Εθνική) με 24 βαθμούς, ακολουθούμενοι από Αλάτσατα (23 βαθμοί) και Απόλλωνα Ερέτριας (22 βαθμοί).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Τζότζολης-Δούκας.
ΓΚΟΛ: 38′ Ντραγκότι, 82′ Μπασούκος-90′ Ζουζουλής.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Χροναίος, Πιλάτης, Ανδρέου, Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολάκου, Ντραγκότι, Γλυκός, Μπασούκος (88′ Μπάρδι), Κοκκάλας (64′ Χαϊράνι).
ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Αναστασίου, Βούλγαρης, Ζουζουλής, Καντζούρας, Κουβούσης, Κουρκουλιώτης, Λιάκος, Μαναρίτσας, Στεργίου, Τσούμαρης.
Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς