EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Αγ. Βογιατζής: ‘Είμαι υπερήφανος γι’ αυτήν την ομάδα’

Δηλώσεις του προπονητή του Σταυρού Άγγελου Βογιατζή, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Ερέτριας, για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

‘Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτή η ομάδα έχει περάσει τους τελευταίους δύο μήνες πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Τους τελευταίους δύο μήνες λοιπόν έχουνε έρθει τα πάνω-κάτω σ’ αυτήν την ομάδα. Έχουμε χάσει πολλούς ποδοσφαιριστές με τραυματισμούς, με ανθρώπους που έχουν πάει να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, με ανθρώπους οι οποίοι έγιναν μεταγραφή και πήγαν σ’ άλλη ομάδα. Ουσιαστικά αν σκεφτείτε ότι την τελευταία φορά που κερδίσαμε, η εντεκάδα που έπαιζε σήμερα με την τελευταία φορά που κερδίσαμε έχει αλλάξει κατά τα 60%.

Εγώ θέλω να πω ότι είμαι υπερήφανος γι’ αυτήν την ομάδα, είμαι δύο χρόνια εδώ. Κάθε μέρα βλέπουμε διαφορετικά, αυτό που έχω να πω, είμαι πολύ περήφανος που ‘χω αυτούς τους παίχτες και είμαι σ’ αυτήν την ομάδα. Δεν θέλω να μπω σε τακτικά θέματα, είμαι πολύ φορτισμένος γιατί νομίζω θα ‘πρεπε να καθαρίσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έγινε αυτό, έχουμε φάει μια κόκκινη, έχουμε παίξει πάλι με δέκα παίκτες. Είμαστε μια ομάδα που σ’ όλο το πρωτάθλημα, 25 αγωνιστικές-26, δεν έχει κερδίσει πέναλτι. Είναι παγκόσμιο και σε μια ομάδα η οποία παίζει ποδόσφαιρο, χωρίς να είναι αυτό μομφή προς τη διαιτησία, καμία σχέση. Απλά, θέλω να σας πω ότι είμαστε δύσκολοι στο να κερδίζουμε τα ματς. Τα κερδίζουμε όλα με ποδόσφαιρο, το οποίο είναι πραγματικό, σε πραγματικές συνθήκες.

Τίποτα, συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο ματς να πάμε στην Κάρυστο να παίξουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίζαμε με μία ομάδα που ‘χει μεγάλη ιστορία και σέβομαι απεριόριστα και την ιστορία που έχει και τους ανθρώπους, οι οποίοι διοικούν και είμαι φίλος μαζί τους. Ήτανε δύσκολο για μας παιχνίδι, έπρεπε να παίξουμε όμως κι εμείς για την υστεροφημία μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε -σας το λέω- πολλά προβλήματα, είναι μερικοί παίκτες, οι οποίοι παίζουν Κυριακή-Κυριακή και δεν έχουν κάνει προπόνηση δύο μήνες. Και είναι από τον φυσιοθεραπευτή στο γήπεδο και από το γήπεδο στον φυσιοθεραπευτή. Ήταν η πρώτη φορά που είμαστε 16δα, μετά από δύο μήνες’.

Α’ ΕΠΣΕ: Σταυρός-Απόλλων Ερέτριας 1-0

Photo album απ’ το Σταυρός-Απόλλων Ερέτριας

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ποινολόγιο σωματείων (19/10 & 2/11)

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κεραυνός Χαλκίδας-Ζάρακες 4-0

Μιχάλης Πράσινος

Δ. Αντωνόπουλος: ‘Ποδοσφαιρική χρονιά που τέλειωσε με τρόπο που δεν περίμενε κανένας’

Κώστας Λαγός