EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΟ Χαλκίς-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-4

Ο ΑΟ Χαλκίς έχασε με 4-0 από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, για την 21η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι πρωτοπόροι του ομίλου μπήκαν δυνατά στο ματς και στο δεύτερο λεπτό άνοιξαν το σκορ με πλασέ από πλάγια του Νιφορόπουλου ενώ τρία λεπτά μετά, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έβγαλε σέντρα προς τον Ζδράβο, ο οποίος σούταρε εύστοχα για το 0-2. Στο 10′ απείλησαν ξανά με τελική προσπάθεια του Γκουντρουμπή, που πέρασε άουτ, ενώ στο 19′ ο Ζδράβος σούταρε εντός περιοχής, με τον Βλάμη να αποκρούει. Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά στο 27′, με μακρινό σουτ του Α. Μπαλωμένου, που πέρασε λίγο δίπλα απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι του Παρδαλού, ενώ στο 33′ το σουτ του Μάρκου μέσα απ’ την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του πορτιέρο του Τηλυκράτη. Δεν άλλαξε κάτι ουσιαστικά στην επανάληψη, με την ομάδα της Λευκάδας να φτάνει στο τρίτο της γκολ στο 69′, με τον Παπανίκου να εκτελεί φάουλ και τον Τακίδη να σκοράρει με κεφαλιά, ενώ δέκα λεπτά μετά διαμορφώθηκε το τελικό 0-4, με κοντινή προβολή του Γκουντρουμπή, έπειτα από ασίστ του Κυριάκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρακόπουλος (Αθηνών)/Αναστασόπουλος (Αθηνών)-Βαμβακάς (Αθηνών).

ΓΚΟΛ: 2′ Νιφορόπουλος, 5′ Ζδράβος, 69′ Τακίδης, 79′ Γκουντρουμπής.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Παναγιώτης Ελευθερίου): Βλάμης, Λεσάι (66′ Βελής), Χατζηγεωργίου, Μαγγίνας, Δεληγιάννης, Ζαχαράκης (73′ Κατσαρής), Α. Μπαλωμένος, Μαντζουρανάκης, Γκιόκας (84′ Θύμιο), Κυριακού (73′ Εντιαγέ).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Κατάγης, Τακίδης (80′ Χαλκιόπουλος, Παναγιώτης (83′ Σοροβός), Τόσκα (71′ Σκιαδάς), Περιστέρης (71′ Κυριάκης), Τεγούσης, Γκουντρουμπής (80′ Κατής), Ζδράβος, Νικοφόροπουλος.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕ Ιστιαίας: Απέκτησε τον Σπ. Σιάνο

Κώστας Λαγός

ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΕ (ΝΕΩΝ): Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας 18/3

Κώστας Λαγός

Πέρσι… σαν σήμερα (4/4/2020)

eviasports