EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Αυλωνάρι-Ηρακλής Ψαχνών 2-0

Το Αυλωνάρι επικράτησε 2-0 του Ηρακλή Ψαχνών, για την εικοστή πέμπτη αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Στο γήπεδο Αυλωναρίου πραγματοποιήθηκε ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό. Ο ΑΟΑ απείλησε στο 13′ με δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή του Ντραγκότι, που πέρασε λίγο άουτ, με τον ‘γηραιό’ να ‘απαντά’ στο 21′ με σουτ του Καραχάλιου μακρινό, που απέκρουσε ο Χριοναίος. Ακολούθησαν άστοχα σουτ από Ντραγκότι-Σολάκου (22′ και 34′ αντίστοιχα) και από τον Σταματίου για τον Ηρακλή (35′), για να φτάσουμε στο 40′, οπότε και ο Πιλάτης δοκίμασε το πόδι του έξω απ’ την περιοχή και απ’ τα πλάγια, κάνοντας το 1-0. Τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με πλασέ του Μπασούκου, που έδιωξε πάνω στη γραμμή του τέρματος ο Ι. Μπίτζος και ένα λεπτό μετά με τη σειρά της η ομάδα των Ψαχνών είχε πολύ καλή στιγμή, σε φάση που ξεκίνησε με εκτέλεση φάουλ του Καραχάλιου, που απέκρουσε ο Χροναίος, για να ακολουθήσουν διαδοχικά σουτ από Μακρή-Σταματίου, που έδιωξαν οι αμυνόμενοι. Ανοιχτό το ματς και στην επανάληψη, με τον ΑΟΑ να έχει καλό φάουλ με τον Ανδρέου στο 50′, που έδιωξε δύσκολα ο Μίχος, ενώ στο 59′ ήταν η σειρά του Ηρακλή να απειλήσει, με σουυ του Μακρή που πέρασε λίγο έξω. Ένα λεπτό μετά, μετά από σέντρα του Μπασούκου η μπάλα έφτασε στον Σολάκου, που σούταρε και έδιωξε ο Σταματίου. Νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 72′, με σουτ του Ντραγκότι, που απέκρουσε ο Μίχος, ενώ το σουτ στην επαναφορά απ’ τον ίδιο κατέληξε άουτ. Ακολούθησε στο 82′ ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με κεφαλιά του Μακρή (έπειτα από σέντρα του Στούπα), που απέκρουσε ο Χροναίος, για να φτάσουμε στο 89′, όταν και κρίθηκε οριστικά η τύχη του ματς, αφού το Αυλωνάρι διπλασίασε τα τέρματα του, μένοντας ζωντανό στη μάχη για παραμονή, με σουτ του Πιλάτη, σε φάση διαρκείας και αφού προηγήθηκε γύρισμα του Μπασούκου, έπειτα από σουτ του Γλυκού που πήρε παράλληλη τροχιά προς τη γραμμή του τέρματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Τζότζολης-Δασκαλόπουλος

ΓΚΟΛ: 40′ & 89′ Πιλάτης.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Χροναίος, Πιλάτης, Ανδρέου, Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολάκου (78′ Μπάρδι), Κατσούλας, Γλυκός (90’+5′ Γκιούλι), Μπασούκος, Ντραγκότι (90′ Χαϊράνι).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σταυρός Σταθαράς): Μίχος, Φιόλα, Σταματίου, Ι. Μπίτζος (79′ Στούπας), Παπίλας, Γκούρλας, Τσούτσης, Σ. Μπίτζος, Στρατής, Καραχάλιος, Μακρής.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αβαντίδες: Απέκτησαν την Στ. Κοτσάκι

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (ΜΠΑΡΑΖ): Στύρα-Απόλλων Παραλίας 2-1

Κώστας Λαγός

Κ16 ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΟΠΑ/Αιδηψός-Δόξα Διρφύων 3-2

Κώστας Λαγός