Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΚΟ Δροσιάς: ‘Ένα χρόνιο αίτημα της ομάδας μας επιτέλους γίνεται πραγματικότητα!’

Στην ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την αντικατάσταση χλοοτάπητα στο γήπεδο του αναφέρθηκε ο ΑΠΚΟ Δροσιάς, με σχετικό δελτίο τύπου:

‘Ένα χρόνιο αίτημα της ομάδας μας επιτέλους γίνεται πραγματικότητα!

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού* που διεξήχθη από τον Δήμο Χαλκιδέων, ανεδείχθη ο εργολάβος που θα αναλάβει το έργο αντικατάστασης χλοοτάπητα του γηπέδου Δροσιάς.

Έργο σημαντικό τόσο για την ασφάλεια των αθλητών μας όσο και για την ποιοτική διεξαγωγή αθλητικών δραστηριοτήτων αλλά και προσέλκυσης νέων στις υψηλές αξίες και τα ιδεώδη του Αθλητισμού μέσω της παροχής εξαιρετικών συνθηκών άθλησης και ασφάλειας.

Στο σημείο αυτό θά θέλαμε να ευχαριστήσουμε την δήμαρχο Χαλκιδέων κ.Έλενα Βάκα,η οποία πιστή στην δέσμευση της απέναντι στην διοίκηση και στην οικογένεια του Α.Π.Κ.Ο Δροσιάς ολοκληρώνει ένα σημαντικότατο έργο Αθλητισμού στην περιοχή μας.

Ευχή και προσδοκία όλων μας να ολοκληρωθεί σύντομα η εκτέλεση του εξαιρετικά σημαντικού αυτού έργου ώστε οι αθλητές τόσο της ομάδας μας όσο και της ευρύτερης περιοχής να απολαύσουν πλήρως τις συνθήκες άνεσης και ασφάλειας που θα προσφέρει η αλλαγή χλοοτάπητα στο “πολύπαθο” γήπεδο μας’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Κονιόρδοι-Cocus Cafe 10-2

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Δεν έγινε το Ωρεοί-Αρτεμησιακός

Κώστας Λαγός

ΑΟ Μακρυκάπας: Απέκτησε τον Γ. Θωμά

Κώστας Λαγός