Το Αφράτι επικράτησε 2-1 του Ανάποδου, για τη δέκατη έκτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Τοπικής.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο δέκατο τρίτο λεπτό, με τον Κονανά να τροφοδοτεί κάθετα τον Νερούτσο, ο οποίος με σουτ μέσα απ’ την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δύο λεπτά μετά ο Μπρέλλος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε, διπλασιάζοντας τα γκολ της Αναγέννησης. Στο 44′ η ομάδα του Αφρατίου είχε μια καλή ακόμη φάση, με σουτ έξω απ’ την περιοχή του Νερούτσου, που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο έκτο λεπτό της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ήταν και πάλι μπροστά, με τον Ζαχαριά να έχει άστοχο σουτ. Στο 56′ οι γηπεδούχοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, μειώνοντας 1-2: ο Κεραμιδάς εκτέλεσε φάουλ, ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα, που έφτασε στον Σουλιώτη, που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, σκοράροντας για τον Ανάποδο. Εννιά λεπτά μετά ο Παπαρίδης με βολέ σημάδεψε τον Νερούτσο, στην ‘πλάτη’ της άμυνας, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ, με τον ίδιο παίκτη να μην βρίσκει και πάλι τον στόχο, με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής, έπειτα από πάσα του Αγγελή, στο 84′. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν στο 87′, με τον Τσίλη να ευνοείται από τις κόντρες μέσα στην περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει, από πλεονεκτική θέση.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζότζολης/Καρβελάς-Ιωάννου Μ.
ΓΚΟΛ: 56′ Σουλιώτης-13′ Κονανάς, 15′ Μπρέλλος.
ΑΝΑΠΟΔΟΣ (Χριστόφορος Τσαμίλης): Σαντοριναίος, Φαλάγγης, Φωτιάδης, Κορδολαίμης, Μεγαγιάννης (83′ Τσίλης), Σουλιώτης, Παύλου, Κατσιώνης (66′ Πανουργιάς), Καρφής, Αντίοχος, Κεραμιδάς (71′ Βισβίνης).
ΑΦΡΑΤΙ (Γρηγόρης Μάλλιαρης): Δημητρίου (62′ Παπαρίδης), Τζαχόλι, Γεωργίου (62′ Παυλίδης), Χαρ. Βάθης, Σαρρής, Κρινής, Γ. Ζαχαριάς, Κονανάς (46′ Χρ. Βάθης), Νερούτσος, Μπρέλος (62′ Αγγελής), Μαντάς.