EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ14 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος Αρτάκης-Αθλόπολις 4-2

Ο Κύζικος Αρτάκης νίκησε 4-2 την Αθλόπολις, για την έβδομη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Ποθητάκης Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.

Ο Σταμελάκος άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό για την ομάδα της Αρτάκης και στο όγδοο η Αθλόπολις ισοφάρισε 1-1 με τον Καρατζιά. Στο 28′ ο Σταμελάκος σκόραρε ξανά και έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Κύζικο, με τον Τσικούνα να φέρνει το ματς εκ νέου στην ισοπαλία στο 46′. Τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη, χάρις στα γκολ που πέτυχαν στο τελευταίο πεντάλεπτο οι Α. Ζέρβας (65′) και Ι. Μήτρου (67′).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπούρικας.

ΓΚΟΛ: 2′ & 28′ Σταμελάκος, 65′ Α. Ζέρβας, 67′ Ι. Μήτρου-8′ Καρατζιάς, 46′ Τσικούνας.

ΚΥΖΙΚΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Μοσχώνης, Μπαρόλας, Κυριακού, Παύλου, Μπουλίτσκο, Καρατζίκης, Γ. Ζέρβας, Α. Ζέρβας, Κουσουλέντης, Σταμελάκος, Ι. Μήτρου. (Λαμπάκης, Γκάνης, Πρατσόλης, Πολύχρονος).

ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Αντώνης Καπνίσης): Τανισκίδης, Τσικούνας, Χατζής, Ελαιοτριβάρης, Κωνσταντινάκης, Φέκος, Χατζηβασιλείου, Αργυρίου, Καρατζιάς, Σαράπης, Στεργίου. (Περάι, Πουλής, Τσάλλας, Καλογρίδης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Όλυμπος Γυμνού-Κάρυστος 2-0

Κώστας Λαγός

Κ. Κωνσταντάρας: ‘Άνθρωποι προς μίμηση, όλοι τους στη Σκεπαστή’

Κώστας Λαγός

Δ. Μπασινάς: ‘Ευχαριστώ για τα δύο υγιή χρόνια στη Μακρυκάπα’

Κώστας Λαγός