EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Καστέλλα-Παντριαδικός 0-4

Ο Παντριαδικός κέρδισε στην Καστέλλα 4-0 την τοπική ομάδα, στην αναμέτρηση της δέκατης όγδοης αγωνιστικής του ομίλου του βορρά της δεύτερης ευβοϊκής κατηγορίας.

Η ομάδα της Τριάδας άνοιξε το σκορ στο έβδομο λεπτόμε κοντινό πλασέ του Καραντάκη, ο οποίος στο 39′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με δυνατό σουτ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο τρίτο τους γκολ στο 81′ με εκτέλεση φάουλ του Γιούλη και στο 86′ ο Καρατζάς με σουτ στην επαναφορά (αρχική προσπάθεια από Καραντάκη και απόκρουση από τον Καρύμπα), διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Δούκας-Καραδήμος.

ΓΚΟΛ: 7′ & 39′ Καραντάκης, 81′ Γιούλης, 86′ Καρατζάς.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Στέλιος Μωραΐτης): Καρύμπας, Λεοντής, Π. Μωραΐτης, Δεληγιώργης, Μεϊμέτης, Ν. Μωραΐτης, Γραμματικόγιαννης, Καλογιάννης, Κίτρας, Παπαδόπουλος, Πεντόζης. (Γυφτονικολός, Χάμζα, Καλαβρής, Φυτόπουλος).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Τριαντάφυλλος Ζαχαριάς): Σακκής, Καταρτζής, Ανδριόλας, Κ. Τσώκος, Θωμόπουλος, Χασανλάρι, Γ. Χασάνδρας, Γιούλης, Κουζούλογλου, Καραμπάς, Καραντάκης. (Παστήρας, Δ. Χασάνδρας, Νάτσης, Ευσταθίου, Ρόγκας, Καλλάης, Καρατζάς, Ραμί).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ-ΕΥΡΙΠΟΣ 1-12

Παναγιώτης Νικολάου

Photo album απ’ το ΑΟ Χαλκίς-Κυπάρισσος Αντίκυρας

Κώστας Λαγός

Δ. Βαλκάνος: ‘Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά’

Κώστας Λαγός