EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Ελλήσποντος-Μαντούδι 2-2

Ο Ελλήσποντος αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με το Μαντούδι, για την εικοστή πρώτη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό, με τον Μαναρίτσα να αξιοποιεί σέντρα του Στεργίου και με σουτ ‘με τη μία’ να κάνει το 0-1. Οι δυο παίκτες συνδυάστηκαν και στο 61′, με τον Μαναρίτσα να σκοράρει ξανά και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας τους. Οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες απ’ το 54′ (αποβολή του Γεωργαντόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα), παρόλα αυτά έβγαλαν αντίδραση. Μείωσαν 1-2 στο 70′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάνου, ο οποίος στις καθυστερήσεις αξιοποιώντας και νέο πέναλτι που κέρδισαν οι Λαμψιακιώτες διαμόρφωσε το τελικό 2-2 (στη φάση καταλογισμού του πέναλτι αποβλήθηκε ο Καλλίτσης με απευθείας κόκκινη κάρτα).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Ντόβολης Ι.-Δάλλας.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 54′ Γεωργαντόπουλος-90’+5′ Καλλίτσης.

ΓΚΟΛ: 70′ & 90’+4′ Πάνου-22′ & 61′ Μαναρίτσας.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιώργος Κρόκος): Τόρα, Ντούρμας (46′ Τσούμαρης), Γίγας, Αντωνίου, Θωμάς, Μάλλιαρης, Νικολάου, Κατσίμπρας, Πετράκης 17, Πάνου, Μπόκαρης (69′ Ντρέκης).

ΜΑΝΤΟΥΔΙ (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Ζουζουλής 19 (90’+1′ Καντζούρας), Μορφούλης (90’+3′ Λιάκος), Καλλίτσης, Τσικτσίρης (70′ Τηλιόπουλος), Καψάλας, Βούλγαρης, Κουβούσης, Μαναρίτσας (90’+3′ Τάρλας), Τσούμαρης (70′ Ντεγιάννης), Στεργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Απόλλων Ερέτριας-Νηλέας Νεοχωρίου

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Μαρμάρι-Δύστος 1-1

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ληλάντιο-Αθλόπολις 1-1

Κωνσταντίνος Χαρμαντάς