Η ΑΕΚ Χαλκίδας διοργάνωσε αποκριάτικο χορό το Σάββατο 25/2, στο ‘Κύμα του Λουκά’ στην παραλία Νέας Λαμψάκου.
Στην εκδήλωση του ‘δικέφαλου’ της Χαλκίδας, που στέφθηκε με επιτυχία, τιμήθηκαν προσωπικότητες που έγραψαν ξεχωριστές σελίδες στην ιστορική διαδρομή της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Χαράλαμπος Αβερκιάδης, Χρήστος Σπανός, Κωνσταντίνος Κουλουρίδης, Γιώργος Παλαιολόγος, Στέλιος Καριοπούλης, Γρηγόρης Γίγας και Κώστας Τσούπρος.
Σε σχετικό δελτίο τύπου ο σύλλογος της Χαλκίδας αναφέρει:
‘Μετά την ολοκλήρωση μιας πολύ όμορφης βραδιάς στα πλαίσια της αποκριάτικης εκδήλωσης του συλλόγου μας, και με τα συναισθήματα ακόμη υπαρκτά, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας καθώς και τους παλαίμαχους που παρευρέθησαν και συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία, τιμώντας παράλληλα την ιστορική διαδρομή του συλλόγου μας.
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους: Βουλευτή Εύβοιας κ. Ζεμπιλη Αθανάσιο, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό Φάνη,
Αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη Γεώργιο,
Δήμαρχο Χαλκιδέων κα. Βάκα Έλενα,
Αντιδήμαρχο Χαλκιδέων κ. Γουρνή Βασίλη,
Αντιδήμαρχο Νεας Αρτάκης κ.Κώσταρο Μπάμπη,
τους υποψηφίους βουλευτές κ. Θεοδώρου Αλέξανδρο και κ. Τάρτη Αθανάσιο καθώς και τον πρ.Πρόεδρο του εργατικού κέντρου κ. Κουλουρίδη Κώστα και τα ΜΜΕ που παρευρέθησαν’.
Δείτε φωτογραφίες απ’ την εκδήλωση της ΑΕΚ Χαλκίδας, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς