EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Δροσιά-Αυλωνάρι 4-0

Η Δροσιά επικράτησε του Αυλωναρίου 4-0, για τη 19η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΠΚΟ ξεκίνησε το παιχνίδι με γρήγορο γκολ (2′), όταν ο Μαστροκώστας έβγαλε σέντρα και τον Σακκά να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα (δεν μπόρεσε να απομακρύνει ο αντίπαλος πορτιέρο), στέλνοντας με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν για τους γηπεδούχους σουτ με Ν. Διοκμετζίδη (15′) και Πετράκη (19′), που πέρασαν άουτ, φτάνοντας τελικά στο δεύτερο τους τέρμα στο 22′, με τον Πετράκη να γυρνά την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και τον Πιλάτη να τη στέλνει άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του. Ο ΑΟΑ έκανε αισθητή την παρουσία του επιθετικά στο 33′, με σουτ του Πιλάτη στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα δίπλα απ’ την αριστερή κάθετη δοκό του Σωτηρόπουλου, με τους γηπεδούχους να είναι αποτελεσματικοί και στο 39′, ‘κλειδώνοντας’ ουσιαστικά το ‘τρίποντο’ πριν ανάπαυλα: κυκλοφόρησαν ωραία την μπάλα, με τον Γ. Διοκμετζίδη να σεντράρει και τον Πετράκη απ’ το ύψος της μικρής περιοχής να σουτάρει ‘με τη μία’ για το 3-0. Και στην επανάληψη η ομάδα της Δροσιάς υπερείχε, έχοντας στο 53′ σουτ εκτός περιοχής με τον Γιαλό, που απομάκρυνε σε κόρνερ ο Κελάι, για να φτάσουμε στο 60′, οπότε και οι γηπεδούχοι σημείωσαν το τέταρτο τους γκολ, με τον Σακκά να εκμεταλλεύεται αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και να βρίσκεται απέναντι απ’ τον πορτιέρο του Αυλωναρίου, τον οποίο πλάσαρε εύστοχα, σκοράροντας ξανά. Τέλος, στο 86′ Λάμπρου-Μαστροκώστας συνδύαστηκαν, με τον δεύτερο να δοκιμάζει το πόδι του έξω απ’ την περιοχή και τον Κελάι να μπλοκάρει την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Πασχαλίδης-Καραδήμος.

ΓΚΟΛ: 2′ & 60′ Σακκάς, 22′ Πιλάτης (αυτογκόλ), 39′ Πετράκης.

ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Γ. Διοκμετζίδης, Μυτάκης, Βελαέτης, Ντούκα, Γιαλός (74′ Ζουρμπουλής), Αγγελάτος (80′ Βάρκας), Πετράκης (61′ Λάμπρου), Σακκάς (80′ Αλάμαρας), Μαστροκώστας, Ν. Διοκμετζίδης (74′ Χατζηλάμπρου).

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Κελάι, Σολάκου, Ανδρέου (46′ Νόνας), Πιλάτης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Ντραγκότι (46′ Μάλλιος), Κατσούλας (61′ Μπάρδι), Κοκκάλας (77′ Βογιατζής), Μπασούκος, Γλυκός (82′ Χαϊράνι).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Αλλαγές στη μεταγραφική εγκύκλιο 2020-21

Κώστας Λαγός

Κ14 ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Κύζικος Αρτάκης-Αθλόπολις 4-2

Κώστας Λαγός

ΑΟ Αυλίδας: Δύο ακόμη προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό

Κώστας Λαγός