Ο Ερμήλιος νίκησε 2-0 την Αθλόπολις, για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Ποθητάκης Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με τον Σπυρόπουλο και στο 28′ ο Χότζα έκανε το 2-0, που δεν άλλαξε ως το φινάλε του αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννου Α.
ΓΚΟΛ: 15′ Σπυρόπουλος, 28′ Χότζα.
ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γκορτζής (36′ Χ. Σαββίδης), Συνοδάκης (43′ Λιοπύρης), Κωνσταντούρας, Βεζιρτζόγλου, Πετρογιάννης (47′ Φρούσης), Τσικόπουλος, Σπυρόπουλος, Χότζα, Κούρος, Μάντης, Λιάπης (43′ Μπρατσιώτης).
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Αντώνης Καπνίσης): Τανισκίδης, Αργυρίου (49′ Καλογρίδης), Ελαιοτριβάρης (61′ Σκουμπρής), Στεργίου, Χατζής, Φέκος, Κωνσταντινάκης, Χατζηβασιλείου, Καρατζιάς, Τσικούνας (55′ Πουλής), Σαράπης.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς