EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Νηλέας Νεοχωρίου-Αυλωνάρι 2-2

Ο Νηλέας Νεοχωρίου αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με το Αυλωνάρι, για τη δέκατη έβδομη αγωνιστική της Α’ Τοπικής.

Ο ΑΟΑ άνοιξε το σκορ στο τοπικό ντέρμπι, στο 21′, με σουτ του Κοκκάλα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χ. Μαστροκώστα. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους η ομάδα του Νεοχωρίου έφερε το ματς ‘στα ίσα’, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Εγιουρούμ, που κέρδισε ο Τ. Μαστροκώστας. Ο Νηλέας ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ στο 70′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σακκή, ο Γιαγκίνης με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι φαινόταν να κρατούν το ‘τρίποντο’ μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, οπότε και οι ‘κιτρινόμαυροι’ κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρις σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντραγκότι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Δελχάς-Σπανός.

ΓΚΟΛ: 45′ Εγιουρούμ, 70′ Γιαγκίνης-21′ Κοκκάλας, 90’+4′ Ντραγκότι.

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Πρ. Μπασινάς, Κ. Κότσαρης, Σακκής, Σμπιλήρης, Γ. Κότσαρης (75′ Κέκης), Τ. Μαστροκώστας, Μπεν. Κελάι (87′ Δημολιάνης), Μ. Μαστροκώστας, Οτσότζι, Εγιουρούμ, Γιαγκίνης.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Γιάννης Μπασούκος): Μπρ. Κελάι, Χ. Μαστροκώστας, Ξυράφης, Τριανταφύλλου, Πιλάτης, Κηπιώτης, Σολάκου (61′ Χαϊράνι, 83′ Γκιούλι), Μάλλιος (15′ Μπάρδι, 61′ Μπρεγκανάκου), Κοκκάλας, Ντραγκότι, Γλυκός. (Γκιούλι, Μπάρδι, Νόνας, Καρβουνιάρης, Ανδρέου, Χαϊράνι, Μπρεγκανάκου, Μπασούκος, Κατσούλας).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κριεζά-Ζάρακες 1-7

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Προποντίδα-Ζάρακες

Κώστας Λαγός

Σαν Σήμερα (27/2/2019): 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-ΓΕΛ Κανήθου 0-3 (photos)

Κώστας Λαγός