Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ. Καρβέλης: ‘Δεν βάζουμε ταμπέλες νωρίτερα στα παιχνίδια’

Δηλώσεις του προπονητή της Αρτάκης Γιάννη Καρβέλη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ελλήσποντο, για τη δέκατη πέμπτη αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

Για τον αγώνα της ομάδας του με τον Ελλήσποντο: ‘Στην προσπάθεια του να συνεχίσει η ομάδα να διεκδικεί το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας μια σειρά αντιπάλων, ερχόμενος σήμερα ο Ελλήσποντος μας έδωσε το δικαίωμα να ξεδιπλώσουμε στο πρώτο ημίχρονο κάποια χαρακτηριστικά, με μεγάλη ποικιλία επιθετικής δραστηριότητας, γιατί είναι μια ομάδα η οποία βοηθάει στο να γίνει παιχνίδι. Είναι μια ομάδα η οποία δεν μένει κλεισμένη στο αμυντικό της ‘τρίτο’, επέλεξε το πρέσινγκ στη ‘ζώνη δύο’, για να μπορέσει να αναχαιτίσει τις δικιές μας επιθέσεις και η δυνατότητα του να βρεις μια ομάδα η οποία θέλει να επιτεθεί αρκετά νωρίς στο γήπεδα στην μπάλα, δίνει και σε εμάς τη δυνατότητα να απολαύσουμε απ’ τους δικούς παίχτες όμορφα χαρακτηριστικά.

Αυτό στο πρώτο ημίχρονο μετουσιώθηκε σε σκορ, κατορθώσαμε να σκοράρουμε αρκετές φορές, να ‘χουμε χάσει και κάποιες αρκετά σημαντικές ευκαιρίες και -επειδή το παιχνίδι ΄’απάντησε’ για το ποιος θα ‘ναι ο νικητής απ’ το πρώτο ημίχρονο- μας έδωσε τη δυνατότητα το παιχνίδι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά, σε όσα παιδιά ήταν διαθέσιμα σήμερα. Γιατί είχαμε και κάποια προβλήματα με ιώσεις, με κάποιους τραυματισμούς, κτλ, για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε δηλαδή το δεύτερο ημίχρονο ως μια καλή προεργασία για τις επόμενες υποχρεώσεις. Πολύ ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, γιατί μπορούν και δίνουν τη δυνατότητα στους συμπαίκτες τους να μπούνε νωρίτερα στο γήπεδο και να πάρουν κι αυτοί το δικό τους αγωνιστικό χρόνο’.

Για τον επερχόμενο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τον Ταμυναϊκό: ‘Το τι είναι εύκολο και το τι είναι δύσκολο το καθορίζει ένα παιχνίδι την ώρα που συμβαίνει. Εμείς θα προετοιμαστούμε όντως μ’ αυτή τη λογική, ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Έτσι προετοιμαζόμαστε για όλα. Δεν βάζουμε ταμπέλες νωρίτερα στα παιχνίδια. Ανεξαρτήτως όμως δυσκολίας των παιχνιδιών -και για μας και για οποιαδήποτε ομάδα θέλει να πάει να πάρει το πρωτάθλημα και στοχεύοντας για ένα αποτέλεσμα- αντιλαμβάνεστε ότι θα πρέπει και κει να δείξουμε το ίδιο μέγεθος δυνατοτήτων, σε σχέση με τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουν και οι αντίπαλοι. Είναι μια ομάδα που έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Είναι μια ομάδα που έχει την ομοιογένεια που πρέπει για να μπορεί να κάνει κάποια πράγματα, που όλοι ξέρουμε σε τι είναι καλή και θεωρώ ότι παρόλο που είναι νωρίς και έχει το πρωτάθλημα δρόμο ακόμα, είναι μια στροφή αγωνιστική που αν την πάρουμε καλά-σωστά θα μας δώσει περισσότερα από τρεις βαθμούς. Αν το πάρουμε θα μας δώσει τρεις βαθμούς, θα δώσει πολύ καλή ψυχολογία, θα μας δώσει μια έξτρα ώθηση για να συνεχίσουμε. Αλλά ακόμα και αν δεν γίνει έτσι, η ομάδα της Αρτάκης έχει δείξει τέσσερις μήνες που ήταν στη δεύτερη θέση είχε το σθένος να συνεχίσει να ακολουθεί και να διεκδικεί το κομμάτι που της αναλογεί’.

Α’ ΕΠΣΕ: Αρτάκη-Ελλήσποντος 5-1

Photo album απ’ το Αρτάκη-Ελλήσποντος

Α’ ΕΠΣΕ: Στιγμιότυπα απ’ τη 15η αγωνιστική (video)

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

2004: Λήλας Βασιλικού-Ηλυσιακός 2-1

eviasports

Λήλας Βασιλικού: Ελεύθερος ο Κ. Κανάνι

Κώστας Λαγός

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα αγώνων (3-4/12)

Κώστας Λαγός