EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Καλοχώρι/Παντείχι-Κεραυνός Χαλκίδας 0-0

‘Λευκή’ ισοπαλία για Καλοχώρι/Παντείχι και Κεραυνό, στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της β’ κατηγορίας Εύβοιας.

Χωρίς αρκετές φάσεις κύλησε το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν επιθετική πρωτοβουλία, προσπαθώντας στο 12′ να απειλήσουν με ατομική προσπάθεια και σουτ του Ι. Αποστόλου, που μπλόκαρε εύκολα ο Χιώτης, ενώ ένα δεκάλεπτο αργότερα ο πορτιέρο του Κεραυνού ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά και σε κεφαλιά του Κ. Καραμπά, αλλά και στο 37′ σε σουτ έξω απ’ την περιοχή του Ντούρμα. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο 50′ είχαν μεγάλη ευκαιρία, με κεφαλιά του Κουυβατσίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά, ο ΑΟΚΠ βγήκε μπροστά με ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Μ. Αποστόλου, με τον Χιώτη και πάλι να είναι σε ετοιμότητα. Στο 63′ ο Κεραυνός είχε καλή στιγμή, με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή του Παχή, με την μπάλα να περνά άουτ. Αμφίρροπο το ματς και στη συνέχεια, με το Καλοχώρι/Παντείχι να έχει ευκαιρία στο 74′, όταν ο Μ. Αποστόλου ευνοήθηκε από τις κόντρες, πάτησε περιοχή, όμως δεν μπόρεσε ούτε και εκείνος να ‘νικήσει’ τον Χιώτη, που παραχώρησε κόρνερ. Στο 85′ η εκτέλεση φάουλ απ’ τα πλάγια, του Ι. Απόστολου είχε κατάληξη στο δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων, με το 0-0 να μην αλλάζει ούτε και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Καρκαλή να εκτελεί κόρνερ και τον Γαληγιάννη να παίρνει να ξεμαρκαρίζεται και να παίρνει την μπάλα, όμως το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Βάρκας, διώχνοντας σε κόρνερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ντούρας/Μπούρικας-Ντόβολης Ε.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Αντώνης Καπνίσης): Βάρκας, Δημητρίου (89′ Ζαχαριάδης), Ντασιώτης, Κ. Καραμπάς, Φλώτσιος, Γκραβαρίτης, Ντούρμας (76′ Παπαχρήστος), Ι. Αποστόλου, Μ. Αποστόλου, Ευσταθίου, Χασανάι.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Δημήτρης Βλασσόπουλος): Χιώτης, Καρκαλής, Σπενταμίδης, Στεργίου, Στάμου, Γιαπλές (69′ Γαληγιάννης λ.τ.), Ματσούκας, Καμπούρης (56′ Καλέντζης), Παχής (80′ Λαγός), Κουβατσίδης, Ισάκ.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Καραλής

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Α’ ΕΠΣΕ: Κάρυστος-Μαρμάρι 1-0 (videos)

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 23/2)

eviasports

ΑΟ Μακρυκάπας: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Ν. Δαφνή

Κώστας Λαγός