EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΠΑΟ Πολιτικών-Καστέλλα 4-1

Ο ΠΑΟ Πολιτικών επικράτησε με 4-1 της Καστέλλας, στο παιχνίδι της δωδέκατης αγωνιστικής του ομίλου του βορρά της δεύτερης ευβοϊκής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ με σουτ στην επαναφορά του Δουρμούσογλου μέσα από την περιοχή και έπειτα από αρχική προσπάθεια του Ορφανού (συνδυάστηκε προηγούμενα με Βότση-Ξυνογαλά) και κόντρες σε σώματα. Στο 35′ ο Ορφανός με εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας των Πολιτικών και στο 42′ ο Καραγκούνης με σουτ έξω απ’ την περιοχή ‘έγραψε’ το 3-0. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης ο Γ. Παπαδόπουλος μείωσε 3-1, όμως οι φιλοξενούμενοι (είχαν ακριβώς έντεκα ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους) δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι περισσότερο, με τον Δουρμούσογλου στο ματς της επιστροφής του με τη φανέλα των Πολιτικών να σκοράρει ξανά στο 74′ με πλασέ μέσα απ’ την περιοχή και ενώ λίγο νωρίτερα το σουτ του Νεσίμι είχε καταλήξει δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκάτσος/Πριόνας-Γιδάρη.

ΓΚΟΛ: 30′ & 74′ Δουρμούσογλου, 35′ Ορφανός, 42′ Καραγκούνης-48′ Γ. Παπαδόπουλος.

ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ (Αντώνης Μπισμπικόπουλος): Παχυδάκης, Βότσης, Ζαμπός (60′ Νεσίμι), Κ. Ρουμπής, Παύλου, Χρυσικός, Καραγκούνης, Φρυγανάς, Δουρμούσογλου, Ξυνογαλάς (72′ Τζαμιχάς), Ορφανός (84′ Βούλγαρης).

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Στέλιος Μωραΐτης): Καρύμπας, Λεοντής, Μεϊμέτης, Δ. Γυφτονικολός, Γραμματικόγιαννης, Καλογιάννης, Τοτός, Καραγεώργος, Γ. Παπαδόπουλος, Αλαμάνος.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Επιμορφωτική συγκέντρωση τη Δευτέρα 5/11

Κώστας Λαγός

Προποντίδα: Ανανέωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Κώστας Λαγός

ΑΟΝ Στύρων: Ευχαριστήρια επιστολή προς τον ΑΟ Ζάρητρα και τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου

Κώστας Λαγός