EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Δύστος-Μαρμάρι 1-2

Το Μαρμάρι κέρδισε στον Δύστο την τοπική ομάδα 2-1, για την 11η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Β’ Τοπικής.

Ο ΑΟΔ άνοιξε το σκορ στο 2′ με τέρμα του Κιούση, με τον ΑΟΜ όμως να βγάζει αντίδραση στη συνέχεια (είχε στην αποστολή του ακριβώς έντεκα ποδοσφαιριστές). Αρχικά ισοφάρισε στο 39′ με τοΝ Χελιώτη και στο 70′ ο Σούλας σημείωσε το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων, που παραμένουν στη δεύτερη θέση και στο -3 απ’ την πρωτοπόρο Προποντίδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Περούλιας-Γάτος.

ΓΚΟΛ: 2′ Κιούσης-39′ Χελιώτης, 70′ Σούλας.

ΔΥΣΤΟΣ (Βασίλης Φωτιάς): Κούκης, Κ. Λουλάι, Χαραλάμπους, Α. Πιλάτης, Παγώνης, Αναστασίου, Θεοδωράκοπουλος, Παναγιάρης (38′ Μολές), Πέππας (83′ Α. Λουλάι), Σίμωσης, Κιούσης (58′ Π. Ηλίας).

ΜΑΡΜΑΡΙ (Ηλίας Οικονομίδης): Βασιλάκης, Αγουρίδας, Σκούρτας, Βασιλειάδης, Δ. Ποδαράς, Χελιώτης, Τούρλας, Μπάνος, Τσακιρίδης, Σούλας, Φ. Ποδαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (27/11/2021): Παντριαδικός-Αλάτσατα 2-3 (photos)

Χρήστος Σεφερλής

Γ. Μώρος: ‘Ο Ταμυναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Αυτό θα κάνουμε και φέτος’

Χρήστος Σεφερλής

Γ’ ΕΠΣΕ: Πρόγραμμα & διαιτητές (10/2)

Κώστας Λαγός