EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Θ. Μεθενίτης: ‘Καταφέραμε να απενεργοποιήσουμε τα δυνατά σημεία του Ταμυναϊκού’

Δηλώσεις του προπονητή του Αμαρυνθιακού Θανάση Μεθενίτη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ταμυναϊκό, για τη 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

Για τον αγώνα της ομάδας του με τον Ταμυναϊκό: ‘Καταρχάς, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, να έχουμε υγεία και να μπορούμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, το οποίο για εμένα είναι τρόπος ζωής. Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Γνωρίζαμε ποιον αντίπαλο έχουμε απέναντι μας, γνωρίζαμε ότι ο Ταμυναϊκός είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με ισχυρό ρόστερ και ισχυρή διοίκηση και έναν απ’ τους καλύτερους προπονητές που υπάρχουν στην περιοχή μας. Προσπαθήσαμε να απενεργοποιήσουμε τα δυνατά τους σημεία και θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού το καταφέραμε με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια των παιδιών, στην κατάθεση ψυχής που έκαναν σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ δίκαια -βάσει της εικόνας και στα δύο ημίχρονα- η ομάδα έχει καταφέρει να πάρει αυτή τη νίκη, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Έχω υποσχεθεί από την μέρα που ήρθα εδώ, ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα σύνολο, το οποίο θα παίζει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό. Σήμερα λοιπόν ήταν το δωδέκατο παιχνίδι μας που καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία και από αύριο ξεκινάμε την δουλειά για το επόμενο παιχνίδι που ουσιαστικά δίνει κι αυτό τρεις βαθμούς και τίποτα παραπάνω’.

Για το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του με την Αρτάκη: ‘Σήμερα θέλω να αφήσω τα παιδιά να χαρούν την επιτυχία τους, να αποσυμπιεστούν γιατί αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια ψυχολογίας, πέρα από τακτικές, πέρα από προπονητικές μονάδες που δουλεύουμε, είναι καθαρά παιχνίδια μυαλού και τους αξίζει σήμερα να ξεκουραστούν και από αύριο θα σχεδιάσουμε τον τρόπο, τον οποίο θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι και τι θα ζητήσουμε από αυτό’.

Α’ ΕΠΣΕ: Αμαρυνθιακός-Ταμυναϊκός 2-0

Photo album απ’ το Αμαρυνθιακός-Ταμυναϊκός

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κύπελλο ΕΠΣΕ (Α’ Φάση): Ευβοϊκός Γουβών-Κήρινθος 3-0

Κώστας Λαγός

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: Απ’ τη Γερμανική Κατοχή στην ‘κατοχή’ της μπάλας (ΔΕΚΑΕΤΙΑ ’40)

Θανάσης Κούτος

Γ’ ΕΠΣΕ (Δ’ ΟΜΙΛΟΣ): Κονίστρες-Κάρυστος Β 2-4

Κώστας Λαγός