EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: Ανακοίνωση Στ. Μάντη

Ανακοίνωση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟ Χαλκίς Σταύρου Μάντη:

‘Με θλίψη και αγανάκτηση πληροφορούμαι αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και μετά λύπης διαπιστώνω ότι η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή έγινε αίφνης μια πολύφερνη νύφη με προίκα, το ναυαγισμένο καράβι στην ξέρα, ένα υπερωκεάνιο πολυτελείας και αναρωτιέμαι: εγώ τόσο βλαξ ήμουν και δεν το έβλεπα ή τόσο πονηρός να έλθω με δόλο να λεηλατήσω τα λάφυρα της; Όταν αγαπητοί φίλοι πριν 3 μήνες με παρότρυνση του κ. Λάμπρου ήλθαμε Χαλκίδα να δούμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα βρήκα ένα απόλυτο κενό στα διοικητικά άρα δεν διεκδικήσαμε κομμάτι από την πίτα κανενός και δεν σας κρύβω αν δεν κάναμε κάποιες συναντήσεις με τον κ. Σπύρου και τον κ. Ταρνανά που έδωσαν υποσχέσεις ότι θα είναι κοντά στην ομάδα που τις τήρησαν στο ακέραιο, δεν θα έδινα τα πρώτα χρήματα για να ξεκινήσει το όλο εγχείρημα.

Όταν ήταν να γίνει αυτό το Δ.Σ. εγώ έκανα ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσους ήταν κοντά και αγαπούσαν την ομάδα είτε ήταν παράγοντες είτε όχι. Ο κ. Καρλατήρας μου έλεγε έχω τα μάτια μου ο κ. Στούρας αρνιότανε για τους δικούς του λόγους και αφού κανείς δεν δεχόταν καταλήξαμε στον κ. Αυλωνίτη με το σκεπτικό να πάει στην κ. Δήμαρχο που έχει καλές σχέσεις, να βγει στην αγορά με σκοπό να εισρεύσουν χρήματα στο ταμείο της ομάδος. Πήραμε απόφαση το Δ.Σ. όσα χρήματα έρχονται να πηγαίνουν απευθείας στο ταμείο με τα ανάλογα παραστατικά.

Τα χρήματα έως σήμερα, όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω μπήκαν από διαφημιστικές πινακίδες, από πώληση εισιτηρίων διαρκείας, εγώ πρώτος αγόρασα τα πρώτα 10, από προσωπικές ενέργειες του κ. Αυλωνίτη, από μέλη του Δ.Σ., εγώ π.χ. που έχω εισφέρει γύρω στις 9000 € όπως και άλλων όπως η κ. Φραντζεσκάκη, ο κ. Λάμπρου, ο κ. Στούρας, ο κ. Μπέτσας, ο κ. Ζήσης αλλά και επιχειρηματιών και πολιτικών όπως ο κ. Πνευματικός, ο κ. Τάρτης, ο κ. Σπύρου, η Δήμαρχος εισέφερε το 1/3 από αυτά που υποσχέθηκε, ο κ. Σπανός μόνον τις μετακινήσεις χωρίς τις διαμονές, για τα ταξίδια μιλάμε, ο διευθυντής ενός υπουργού μόνο υποσχέσεις και έτερον ουδέν, και κάπως έτσι η ομάδα μας ξεκίνησε το ταξίδι της. Σαν Δ.Σ. θωρακίσαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα βάζοντας ομόφωνα επικεφαλής τον κ. Στούρα, παίρναμε πλειοψηφικές αποφάσεις συχνά αντίθετες στα θέλω του προέδρου, πήραμε απόφαση να δημοσιεύονται όσα εισρέουν και από που, κάποιοι το πολέμησαν, όλα αυτά με γνώμονα την διαφάνεια, πρωτοφανές για διοικητικά πεπραγμένα του ΑΟ Χαλκίς. Επειδή σαν Δ.Σ. δεν κάναμε οικονομικό απολογισμό παρότι είχαμε πάρει τις σχετικές αποφάσεις με αποτέλεσμα να εγείρονται υπόνοιες όσον αφορά τη χρηστή διαχείριση εγώ πρώτος αν αποδειχθεί πως κάποιος έχει βάλει το χέρι στο μέλι θα τον καταδικάσω και θα τον καταγγείλω. Όμως μαθαίνοντας πως θα υπάρχει ένα νέο ψηφοδέλτιο με πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την εκλογή νέου Δ.Σ. κηρύσσοντας έκπτωτο το τωρινό, εύλογα αναρωτιέμαι που ήταν όλοι αυτοί όταν ξεκινώντας το όλο εγχείρημα δεν βρήκαμε μια κάλτσα, ένα δελτίο, το απόλυτο χάος;

Υπάρχουν επαγγελματίες παράγοντες σε αυτή την πόλη που μόλις δουν φως μπουκάρουν να κάνουν τι; Τόσα χρόνια τι κατάφεραν όλοι αυτοί; Πως έφτασε ο ΑΟ Χαλκίς στο χάλι του καλοκαιριού; Τόσο άξιοι είναι αυτοί που θέλουν να ακυρώσουν ό,τι χτίσαμε έως σήμερα με κόπο, χρόνο και βάζοντας χρήματα από την τσέπη μας; Αν είναι μαζί τους, όμως όπως εύστοχα είπε ο κ. Σπανός στη συνάντηση που κάναμε, δεν υπάρχουν σωτήρες’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Β’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Νηλέας Νεοχωρίου-Μαρμάρι 1-1

Κώστας Λαγός

Το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ. Αυλίδας. Νέος πρόεδρος ο Στάμος Χαρίσης!

Παναγιώτης Νικολάου

DERNEKI (ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): Ριχάρδοι-Πρόσκοποι Χαλκίδας 0-2

Κώστας Λαγός