EVIASPORTS ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΦΗΒΩΝ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): ΑΓΕ Χαλκίδας-ΑΕΕΠ Χαλκίδας 52-58

Στο μεγάλο ντέρμπι του β’ ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος, η ΑΕΕΠ Χαλκίδας πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΓΕ Χαλκίδας με 52-58 και περνάει ως πρώτη και αήττητη στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, στην οποία έχει περάσει ήδη και η ΑΓΕΧ.

Το ματς δεν είχε υψηλή ποιότητα αλλά είχε πάθος και από τις δύο ομάδες για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 12-0 και 15-2 στο ξεκίνημα, με 21-14 στο 10′ και 28-25 στο ημίχρονο. Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα στην τελευταία περίοδο όταν με δύο τρίποντα των Καπετάνιου και Σβώλου και τρεις πόντους του Δεμερτζή πέρασαν μπροστά και πήραν τη νίκη.

Από την ΑΓΕ Χαλκίδας που αγωνίστηκε χωρίς τον Γκαβρίλοβιτς και στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου χωρίς τον Ρ. Κούτρα λόγω τραυματισμού και από το 35′ χωρίς τον Λειβαδίτη (5 φάουλ), πρώτος σκόρερ ο Λειβαδίτης με 16 πόντους.

Από την ΑΕΕΠ Χαλκίδας που κυριάρχησε στο τέλος κάτω από τα καλάθια με συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ, πολύ καλός και καθοριστικός ο Δεμερτζής όπως και οι Καπετάνιος-Σβώλος με τα εύστοχα τρίποντο προς το τέλος του αγώνα, πρώτος σκόρερ ο Δεμερτζής με 17 πόντους.

Διαιτητές: Αποστόλου Δημ.-Μυτιληνάκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-14, 28-25, 42-38, 52-58.

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Βελισσαράκος-Πανούσης): Παπαλιόλιος Αγγ. 1, Καρκαλής 5, Λειβαδίτης 16 (3), Κούτρας Π. 5, Κούτρας Ρ. 10, Μίσχος 3 (1), Τόγιας, Αφράτης, Κοφίτσας 12, Παπαλιόλιος Α., Παπανικολάου.

ΑΕΕΠ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχαήλ): Ρουμπής 14 (1), Καπετάνιος 7 (2), Δεμερτζής 17, Ροποτός, Σβώλος 11 (1), Τσάλας 1, Βούγκας 4, Πηγαϊδούλης, Γιαννουρής, Καρράς 4, Σαββίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Δαλιάνη απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.

Πηγή: stereabasket.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΟ Πισσώνας: Φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο εντός έδρας αγώνας με Κύζικο Αρτάκης

Κώστας Λαγός

DERNEKI (ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ): L.A. Team-Mikel 3-4

Κώστας Λαγός

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ιστιαία-Αρτεμησιακός 0-0

Παναγιώτης Βαρσαμάς