EVIASPORTS Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Απόλλων Ερέτριας-Σταυρός 0-3

Ο Σταυρός κέρδισε στην Ερέτρια τον Απόλλωνα 3-0, για την 11η αγωνιστική της πρώτης ευβοϊκής κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και στο 10′ άνοιξαν το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Μουτουσίδη, που λίγο μετά είχε και ένα σουτ που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 18′ το σουτ του Χασαπίδη το απέκρουσε ο Μπασινάς. Στο 24′ είχαμε νέα ευκαιρία για τον Σταυρό, με σουτ του Τσούτση που έστειλε την μπάλα να αγγίξει το οριζόντιο δοκάρι και να φύγει άουτ. Στο επόμενο λεπτό οι Ερετριείς έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους επιθετικά, με σουτ του Τρεγκάι, που απέκρουσε σε κόρνερ ο Σαμαράς. Η ομάδα του Άγγελου Βογιατζή έβαλε ακόμη πιο γερές βάσεις για το ‘διπλό’ στο 54′ με το ψηλοκρεμαστό σουτ του Βογιατζή, με το οποίο έγινε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και το τρίτο γκολ και είχαν δύο σουτ με τον Τσούτση (60′ και 71′) που πέρασαν άουτ και από ένα με τους Σπανό (74′: απέκρουσε ο Μπασινάς) και Ντούμα (75′: πέρασε άουτ). Τελικά στο 81′ ο Τσούτσης με μακρινό σουτ ‘κλείδωσε’ τη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. Από τη μεριά τους οι γηπεδούχοι, που μετά το 0-2 ουσιαστικά δεν ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση του ματς, είχαν ένα σουτ στο 60′ με τον Θανάση και μια εκτέλεση φάουλ με τον Μπέκο στο 76′, με τον Σαμαρά και σε αυτές τις δύο περιπτώσεις να κρατά απαραβίαστη την εστία του.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Μπούρικας-Τζοτζόλης.

ΓΚΟΛ: 10′ Μουτουσίδης, 54′ Βογιατζής, 81′ Τσούτσης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ: Παν. Μπασινάς, Μπασούκος, Αθ. Συκάς, Βράκας, Μολές, Μπέκος (63′ Κιάκης), Τρεγκάι, Κικίδης (80′ Ν. Μήτρου), Τάγκας (10′ Αρ. Συκάς), Θανάση, Παναγιώτου (80′ Χ. Μήτρου).

ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Σαμαράς, 20 Βογιατζής, Χασάνδρας, Σεΐτης, Ρεπετσάς, Χατζηαντωνίου, Τσούτσης, Σπανός, Ντούμας (80′ Κατσαρής), Μουτουσίδης (69′ Ταψής), Χασαπίδης (63′ Τζαμίχας).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Αρτάκη-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Κώστας Λαγός

ΙΟ Χαλκίδας: Προκήρυξη αγώνα ‘Κύπελλο Ευρίπου 2020’

Κώστας Λαγός

‘Άρωμα’ Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε η κλήρωση της τελικής φάσης-Δείτε τους οκτώ ομίλους!

Δημήτρης Μαυρούτσικος