Το 4ο ΓΕΛ Χαλκίδας επικράτησε 2-0 σετ του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας και πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση των σχολικών αγώνων βόλεϊ αγοριών.
Στο πρώτο σετ το το 4ο ΓΕΛ μπήκε δυνατά, προηγήθηκε με 9-3 και στη συνέχεια με 16-4, φτάνοντας με άνεση στην κατάκτηση του. Πιο ανταγωνιστικό το 1ο ΕΠΑΛ στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ. Ήταν μπροστά στο σκορ με 5-6, όμως κάπου εκεί το 4ο ΓΕΛ αντέδρασε και πήρε τους επόμενους επτά πόντους, φτάνοντας να προηγείται με 12-6, ενώ λίγο αργότερα το σκορ έγινε 17-9 και στη συνέχεια σταθεροποίησε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, φτάνοντας χωρίς άγχος και στην κατάκτηση του δεύτερου σετ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ/ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Γκότσης-Ντεγιάννης/Γκλιάτης
ΣΕΤ: 25-7, 25-10.
1ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Κώστας Λειβαδίτης): Γερακίνης, Κατσιγιάννης, Πίνα, Καρατζής, Δ. Καραγιάννης, Μπουλουγούρης / Π. Καραγιάννης – Ασωνίτης, Γετίμης.
4ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σωτηρία Παπαϊωάννου): Ντουμάνης, Αλεξίου, Χαλίλι, Μαστροβασίλης, Μιχάλης, Φυκάς.
Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς