EVIASPORTS Β' ΕΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΚΕΤ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): ΓΣ Αυλίδας-Απόλλων Χαλκίδας 70-105

Ο Απόλλων Χαλκίδας βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα στην επίθεση και πέρασε εύκολα από το κλειστό της Αυλίδας, κερδίζοντας τον Γυμναστικό με το ευρύ 70-105.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν σε φουλ ρυθμό το παιχνίδι, ευστόχησαν σε 4 τρίποντα στην πρώτη περίοδο και προηγήθηκαν με 13–29, ενώ συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 25-60.

Στο β’ ημίχρονο ο Γ.Σ. Αυλίδας ισορρόπησε το ματς, με τον Απόλλωνα να διατηρεί τον πλήρη έλεγχο και να φτάνει στη νίκη με τελικό σκορ 70-105, με του δύο προπονητές να μοιράζουν το χρόνο συμμετοχής των παικτών τους.

Από τον Γ.Σ. Αυλίδας ο Σταματίου ήταν ο πρώτος σκόρερ με 24 πόντους.

Από τον Απόλλωνα Χαλκίδας που ευστόχησε σε 21 (!) τρίποντα, πρώτος σκόρερ ο Δουρούκης (φωτό) με 30 (7) πόντους.

Διαιτητές: Καραμπιτσάκος-Ντάνος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-29, 25-60, 51-85, 70-105.

Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ (Ρήγας-Πλατιάς): Μαρίνος Γ., Τσιαχτάνης 7, Σταμέλος, Τριχάς 14 (3), Κοτρόγιαννος 4, Ρήγας 5 (1), Μαρίνος Φ., Γιοβάνοβιτς, Αθανασίου 16, Σταματίου 24.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Νικολάου): Κουταλιανός 5, Αλεξάνδρου 8 (2), Δουρούκης 30 (7), Στεφάνου 15 (3), Κατσούλας 13 (1), Κοσμετάτος 13 (4), Τομαράς 6 (1), Καλόγηρος 2, Τζατζάς 4 (1), Μητσάκης 1, Μήλος 8 (2).

Πηγή: stereabasket.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (11/4/2021): Αλμυρός Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών 0-2 (photos+videos)

Σταμάτης Ρουσόδημος

Photo album απ’ το Ανάποδος-Αθλόπολις

Κώστας Λαγός

Όταν η Αρσεναλ ζήτησε επανάληψη αγώνα επειδή… έκλεψε!

koubanezos.gr