EVIASPORTS ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κ16 ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου-ΑΕΚ Χαλκίδας 0-4

Η ΑΕΚ Χαλκίδας επικράτησε 4-0 της ομάδας Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ16 ‘Καραμουζάς Ιωάννης’.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο τρίτο λεπτό με σουτ του Μάντσε έξω απ’ την περιοχή και πέντε λεπτά μετά ο Γκιόσι με παρόμοιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα του ‘δικέφαλου’. Η ομάδα Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου, που είχε αρκετές απουσίες βασικών στελεχών της, σταδιακά άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο ξεπερνώντας τον ‘αιφνιδιασμό’ των γκολ που δέχτηκε και στο 15′ πλησίασε στη μείωση του σκορ, με διαγώνιο σουτ του Σαλεμή από τα όρια της μεγάλης περιοχής, που έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο έξω και δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βασιλάκου, ενώ στο 24′ το σουτ του Μεταξούλη απ’ τα όρια της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα να βρει την εξωτερική πλευρά των δικτύων, με την ΑΕΚ ενδιάμεσα (19′) να έχει μια καλή στιγμή με τον Χ. Καρβέλη που βρέθηκε απέναντι από τον Ίβαντσο, που απέκρουσε το πλασέ του αντιπάλου του. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων συνέχισαν να ψάχνουν τα μακρινά σουτ και με αυτό τον τρόπο έφτασαν στο 27′ και στο τρίτο τους γκολ, με τον Αρδίζογλου να χρίζεται και εκείνος σκόρερ. Τέσσερα λεπτά πριν την ανάπαυλα ο Γκιόσι επιχείρησε μακρινή κεφαλιά, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούει.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο Ρίννης σε τρεις περιπτώσεις (46′-50′-53′) δοκίμασε να σκοράρει με εκτελέσεις φάουλ, με την μπάλα στις δύο πρώτες να περνά άουτ, ενώ στην τρίτη μπλόκαρε ο Βασιλάκος. Στο 55′ ο Γεωργίου δεν μπόρεσε από κοντά να μειώσει για την ομάδα του, που είχε φλύαρη υπεροχή στην επανάληψη, με την ΑΕΚ όμως να είναι και πάλι αποτελεσματική, ‘κλειδώνοντας’ οριστικά το ματς στο 58′, όταν ο Γκιόσι με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής προς την απέναντι γωνία, σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, κάνοντας το 0-4. Ένα δίλεπτο αργότερα οι γηπεδούχοι ‘σπατάλησαν’ ακόμη μια καλή ευκαιρία, με τον Μεταξούλη να επιχειρεί αδύναμο πλασέ από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής. Στο 63′ ο Ίβαντσος έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ το σουτ έξω απ’ την περιοχή του Βουρδάνου, με τον πορτιέρο των γηπεδούχων να αποκρούει και το σουτ του Μάντσε στο 66′, ενώ λίγο νωρίτερα (65′) το σουτ του Γκιόσι πέρασε λίγο άουτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα Ξηρόπολη/Ευβοϊκός Αγίου Νικολάου είχε ακόμη δύο καλές στιγμές, χωρίς και πάλι να βρει το γκολ, αφού στο 70′ το σουτ απ’ τα όρια της περιοχής του Μεταξούλη πέρασε πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 76′ ο Βασιλάκος έδιωξε με το πόδι στην αριστερή του γωνία την μπάλα, από τη συρτή εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βελέντζας/Ντόβολης Ε.-Τσόπας.

ΓΚΟΛ: 3′ Μάντσε, 8′ & 58′ Γκιόσι, 27′ Αρδίζογλου.

ΞΗΡΟΠΟΛΗ/ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Παναγιώτης Κόντος): Κ. Ίβαντσος, Παύλου, Λύκος, Καλαβρής, Βασιλείου, Ρίννης, Γεωργίου, Σαλεμής, Λαμπράκης, Μεταξούλης, Μπασούκος. (Κόρδη, Κηρύκος, Τσουράπας).

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Σταμάτης Γεραντώνης): Βασιλάκος, Ποδαράς, Καρλατήρας, Σκόνδρας, Παλιάτσος, Μάντσε, Αρδίτζογλου, Βουρδάνος, Μούτσα, Α. Γκιόσι, Χ. Καρβέλης. (Χαμαλίδης, Τζάθας, Λεσάι, Ζούσης, Πάλλης, Γ.-Δ. Χάλιος, Λουκάς).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ακαδημία Ερέτριας: Οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στον τελικό! (video)

Κώστας Λαγός

ΑΓΕ Χαλκίδας: Ανανέωσε ο Αν. Γεωργουσόπουλος

Παναγιώτης Νικολάου

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Σύλλας-Αστέρας Αλιβερίου 80-59

Παναγιώτης Νικολάου