Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή της Καρύστου Γιώργου Τζόκα.
‘Όπως και στην προηγούμενη θητεία στην ομάδα και πάλι θα προσπαθήσω να στηριχτώ κυρίως στα παιδιά της Καρύστου. Αυτή γενικότερα είναι η φιλοσοφία μου όπου πάω, δηλαδή να στηρίζω νέα παιδιά και να προσπαθώ να τα αναδεικνύω.
Είδα την ομάδα με την Αρτάκη. Είχε καλή παρουσία, παρότι είχε αρκετές ελλείψεις. Η ομάδα γενικά έχει καλό υλικό, καλούς ποδοσφαιριστές. Αρκετά παιδιά του ρόστερ είτε κατάγονται από την Αθήνα είτε είναι φοιτητές εκεί, κάτι δημιουργεί αντικειμενικές δυσκολίες σε θέματα ομοιογένειας και χημείας. Αυτό είναι κάτι που ισχύει για οποιαδήποτε ομάδα, σε ανάλογές περιπτώσεις.
Θέλει δουλειά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το ‘πάντρεμα’ που θέλουμε στο έμψυχο δυναμικό. Πρέπει να δω και εγώ κάποια πράγματα στην πράξη και στην πορεία και μέσα και από τις προπονήσεις θα συνεννοηθούμε με τη διοίκηση -όπου έγιναν κάποιες ανακατατάξεις- για το πως θα κινηθούμε, μαζί θα αποφασίσουμε. Πρέπει να γίνει κάποια ‘ζύμωση’ και με σταθερά βήματα να βαδίσουμε’.