Το Ληλάντιο επικράτησε 4-0 της Αθλόπολις Β, για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ14 ‘Ποθητάκης Ιωάννης’ της ΕΠΣΕ.
Ο Α. Τόγιας άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ στο 12′ και οκτώ λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της. Στο 62′ έκανε χατ-τρικ και το σκορ 3-0, με τον Τόσκα να διαμορφώνει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πόγκας.
ΓΚΟΛ: 12′ & 20′ & 62′ Α. Τόγιας, 70′ Τόσκας.
ΛΗΛΑΝΤΙΟ (Δημήτρης Καλέντζης): Χ. Τόγιας, Α. Τόγιας, Μπαλάνος, Τόγκος (48′ Σίδερης), Τζινάι (60′ Καλούπης), Καλτσίδης (36′ Κύριλλος), Σκουλίδης, Άντριαν (33′ Μαραγκός), Τόσκας, Κόκκινος (36′ Γιαλός), Χατζηαποστόλου.
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ Β (Αντώνης Καπνίσης): Τανισκίδης, Αλεβίζος, Παπαγιαννόπουλος, Βλάχος, Μακρής, Περγόπουλος, Σκουμπρής, Καρβουνιάρης, Θαλασσινός, Πουλής (36′ Ρέππας, 62′ Στεργίου), Ελαιοτριβάρης.
Δείτε φωτογραφίες απ’ το παιχνίδι, πατώντας ΕΔΩ.