EVIASPORTS ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Σύνδεσμος Προπονητών: Οικονομικές εκκρεμότητες μελών

Δελτίο τύπου του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας για τις οικονομικές εκκρεμότητες των μελών του:

‘Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για την έγκαιρη τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων προς τον Σύνδεσμό μας, που αφορούν τις ετήσιες συνδρομές προηγούμενων ετών ή της φετινής ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022-23 προκειμένου να είστε ενεργά μέλη, οικονομικά ενήμεροι & ταμειακός εντάξει ώστε να μπορείτε να λάβετε Βεβαίωση Μέλους Συνδέσμου την οποία θα χρειαστείτε για την Ανανεωτική Σχολή 3ετίας ή για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Πάγκου.

Η ετήσια συνδρομή του Συνδέσμου μας είναι η  μικρότερη από όλους σχεδόν του Συνδέσμους Προπονητών της Ελλάδας και το μοναδικό μας έσοδο για να μπορέσει ο Σύνδεσμός μας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του προς τρίτους και για να υλοποιήσει κάποιες ενέργειες που έχει στα σχέδιά του όπως Επιμορφωτικά Σεμινάρια, δωρεάν παροχή κάποιων μικρών διαφημιστικών δώρων στα μέλη του, κοπή πίτας κ.τ.λ.).

Για την εξόφληση ή μέρος της πληρωμής των οφειλών ο Σύνδεσμος μας έχει ανοίξει λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με ΙΒΑΝ GR28 0171 5790 0065 7916 3504 766 όπου μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα μη ξεχνώντας να πληκτρολογήσετε το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας στις λεπτομέρειες της συναλλαγής.

Λεπτομέρειες για το ποσό που οφείλει ο καθένας μας θα λάβετε με προσωπικό email και με μήνυμα SMS σε αυτά που έχετε δηλώσει στον Σύνδεσμο.

Υπενθυμίζετε επίσης πως σύμφωνα με το Άρθρο 7 Υποχρεώσεις – Δικαιώματα Μελών η Ε.Ε. του Καταστατικού του Συνδέσμου μας μπορεί να προχωρήσει σε ΔΙΑΓΡΑΦΗ μελών * τα οποία καθυστερούν τις ετήσιες συνδρομές και δεν συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις ή σε Επιμορφωτικά Σεμινάρια του Συνδέσμου.

    *Τα μέλη που επιθυμούν να αποχωρήσουν μπορούν να το κάνουν με έγγραφη αίτησή τους προς την Ε.Ε. του Συνδέσμου μας και είναι υπόχρεοι έναντι του Συνδέσμου για τις, μέχρι της αποχώρησή τους, οφειλόμενες συνδρομές.

    **Τα μέλη αυτά δικαιούνται να ζητήσουν την επανεγγραφή τους, εφόσον καταβάλλουν το ποσόν εγγραφής και όλες τις καθυστερούμενες συνδρομές του μέχρι τη διαγραφή τους. 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 6944537747 (Τοκπασίδης Παναγιώτης)’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απόλλων Ερέτριας: Έναρξη προετοιμασίας στις 5/8

Κώστας Λαγός

Ηρακλής Ψαχνών: Και επίσημα στον ‘γηραιό’ ο Λ. Ντιαλό

Κώστας Λαγός

Β. Καρατζάς: ‘Όσο αντέχω και όσο το απολαμβάνω θα παίζω’

Κώστας Λαγός