Η Αθλόπολις κέρδισε με 7-2 το Ληλάντιο Β, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του πρωταθλήματος Κ12 ‘Γεραμάνης Νικόλαος’ της ΕΠΣΕ.
Με πλασέ εξ επαφής του Γεωργόπουλου -σε φάση αντεπίθεσης- οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 12′ και έξι λεπτά μετά ο Πέζογλου με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα τους. Ο ίδιος στο 21′ με σουτ από διαγώνια θέση έκανε το 0-3, με τον Γεωργόπουλο να σκοράρει και εκείνος ξανά, κάνοντας με πλασέ το 0-4 στο 22′ και ένα λεπτό μετά -στην ολοκλήρωση ενός καταιγιστικού τρίλεπτου- έκανε χατ-τρικ και το σκορ 0-5. Δύο λεπτά πριν την ανάπαυλα η Κάλφα με εκτέλεση φάουλ μείωσε 1-5 για την ΑΕΛ. Στην επανάληψη η Αθλόπολις συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 32′ ο Παππάς από κοντά έκανε το 1-6 και ένα λεπτό μετά ο Κρινάς σημείωσε το έβδομο τέρμα της ομάδας του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με σουτ ο Κηρύκος, στο 45ο λεπτό.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοντογιαννίδης.
ΓΚΟΛ: 28′ Κάλφα, 45′ Κηρύκος-12′ & 22′ & 23′ Γεωργόπουλος, 18′ & 21′ Πέζογλου, 32′ Παππάς, 33′ Κρινάς.
ΛΗΛΑΝΤΙΟ Β (Βαγγέλης Τόγιας): Παπαϊωάννου, Κοτταράς, Κουβρούκης, Έρωτας, Μάρκου, Φραγκιαδάκης, Κάλφα, Μπαρίτας, Παπίλας. (Χατζηβασιλείου, Καγκέλη, Κηρύκος, Καρβελάς, Μπούρλιας).
ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ (Παναγιώτης Αφράτης): Λάμπρου, Δεσποτάκης, Γεωργόπουλος, Παππάς, Χρισταντώνης, Μπεζιάνης, Μήτρου, Μπιτζανάκης, Πέζογλου. (Καράγκος, Κωνσταντινάκης, Κρινάς, Μακρής).
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετεπρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς