EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Γ. Κουτσουφλάκης: ‘Ανώτεροι από πέρσι, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά’

Δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Προκοπίου Γιώργου Κουτσουφλάκη, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Καστέλλα, για την όγδοη αγωνιστική του βορείου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ.

‘Φέτος είμαστε πολύ ανώτεροι σε σχέση με πέρσι. Και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Άσχετα αν εμείς έχουμε τα προβλήματα μας. Το χειμώνα είναι δύσκολα τα πράγματα, με τους φοιτητές που έχουμε στην ομάδα, που είτε παίζουμε Σάββατο είτε Κυριακή προσπαθούμε να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση την Παρασκευή, υποχρεωτικά. Έχουμε άλλους 5-6 ποδοσφαιριστές που δουλεύουνε στη Χαλκίδα, δικά μας παιδιά απ’ το χωριό οι περισσότεροι και πάνε με βάρδιες, που φυσικά είναι δύσκολο να συμπέσουν οι ώρες τους. Δηλαδή ουσιαστικά δεν έχουμε καταφέρει να μαζευτούμε όλοι ποτέ.

Δεν πάμε για πρωτάθλημα. Δηλαδή δεν πρέπει να πάμε. Χωρίς προπόνηση και αν του χρόνου είσαι στην α’ κατηγορία που θα πας;

Έχουμε 2-3 παιδιά που έρχονται από πίσω και είναι καλοί παίκτες, έχουν πολύ καλά στοιχεία: ο Καρίτσι (16 ετών), ο Δημήτρης Κουτσουφλάκης (16 ετών), ο Κούγκιας (14 ετών).

Απ’ τους πρωτοπόρους έχω δει μόνο την Ιστιαία. Βάσει ονομάτων δείχνει η Τριάδα να υπερτερεί. Δεν λέει βέβαια τίποτα αυτό, έχει δρόμο το πρωτάθλημα, γιατί και η ΑΕΧ ξεκίνησε για πρωτάθλημα και άνετα και είδαμε ότι έκανε δύο γκέλες σερί και τώρα έμεινε πίσω και από εμάς. Έχει και εμάς στην έδρα της και εκτός την Ιστιαία και αν έχει και εδώ απώλειες θα μείνει πολύ πίσω. Οι Καθενοί δείχνουν ότι ειδικά απ’ τη μέση και μπροστά είναι πολύ δυνατοί.

Αν βάλω και εμάς θεωρώ ότι πέντε ομάδες συνολικά θα ‘ναι ανταγωνιστικές πολύ. Αυτές οι ομάδες νομίζω ότι είναι μια ‘σκάλα’ πάνω απ’ τις υπόλοιπες’.

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Καστέλλα-Δόξα Προκοπίου 0-2

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (24/4/2020)

eviasports

Αμαρυνθιακός: Συνεχίζει με τεχνικό ηγέτη τον Θ. Μεθενίτη

Κώστας Λαγός

Α’ ΕΠΣΕ: Αρτάκη-Καστέλλα 6-0 (video)

Κώστας Λαγός