BLOGS EVIASPORTS.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Θανάσης Κούτος: Το τρίο σπρωξάντο!

Με τον Θανάση Κούτο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Στη χώρα της μούντζας και του ρε!

 

 

Ο Α.Ο. ‘Χαλκίς’… και το τρίο σπρωξάντο!

‘Δυο μαχαιριές’… στα Τρίκαλα του Σακαφλιά… όπως αναγγέλλει το λαϊκό άσμα και η ποδοσφαιρική Χαλκίδα, έφυγε σχεδόν απρόσμενα με τον βαθμό της ισοπαλίας, κόντρα στην τοπική ομάδα, που ας σημειωθεί συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ενθουσιαστικό κλίμα μετά την ‘ψυχρολουσία’ της προηγούμενης αγωνιστικής, γεγονός που αποκαλύπτεται με την πρόθεση των διοικούντων να ‘ασημώσει’… ‘μπακίρι’ δηλαδή… τους πρωταγωνιστές με το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ..!

Πριμ με την νίκη ή και την ισοπαλία σε δύσκολες έδρες που αποτελούν προαπαιτούμενα… και δημιουργούν βεβαίως προηγούμενα… για μελλοντικές επιτυχίες και ανάλογες αμοιβές, μια κίνηση που πρέπει να διευκρινισθεί, ο τακτικός ή έκτακτος χαρακτήρας του, που να δεσμεύει ή να υπάγεται στην διακριτική και βέβαια οικονομική ευχέρεια της διοίκησης.

ΑΟ Χαλκίς: Πριμ 2 χιλ. ευρώ για την ισοπαλία στα Τρίκαλα!

Η οικειοθελής οικονομικού χαρακτήρα αυτή κίνηση των διοικούντων σηματοδοτεί καλές προθέσεις και προοδευτική των πραγμάτων αντίληψη, αρκεί να τίθεται σ’ ένα πλαίσιο, αμφιμερούς αποδοχής των όρων και προϋποθέσεων εφαρμογής του, μέσα από ένα κλίμα συναντίληψης για την προκοπή του πολύπαθου ποδοσφαιρικού σωματείου.

Γιατί καταπιάνομαι μ’ όλο αυτό το ζήτημα… γιατί απλούστατα και στην τοπική ποδοσφαιρική ιστορία υπάρχουν πολλά περιστατικά εντάσεων-συγκρούσεων και έντονης τριβής των δύο πλευρών, γεγονός που πρέπει να προσεχθεί και να αποφευχθεί, αφού θα μπορούσε μελλοντικά να διαταράξει το ήρεμο κλίμα στις αγωνιστικές τάξεις της ομάδας.

Για την ώρα λοιπόν και η στήλη χαιρετίζει και αποδέχεται αυτή τη χειρονομία τριών κυρίως ανθρώπων που στέγουν οικονομικά στέργουν συναισθηματικά τον σύλλογο, της Φαίης Φρατζεσκάκη και των κ.κ. Βασίλη Ταρνανά-Ντίνου Διαμάντη

…Γιατί οι πιο πάνω ‘φίλα προσκείμενοι’… βάζουν το χρήμα και οι συμπεριλαμβανομένων προέδρων και αντιπροέδρων… τον οβολόν τους!

Λογική VS συναισθήματος!

Για τον Βασίλη Ταρνανά… τι να πει κανείς… ένας άδολος ποδοσφαιρικός παράγοντας, με ανόθευτο αθλητικό πνεύμα, λάτρης του αθλήματος και του συλλόγου, που πάμπολλες φορές κλήθηκε και ανταποκρίθηκε, μια ήπια προσωπικότητα του ποδοσφαιρικού αθλητισμού της πόλης, ήθους και ανιδιοτέλειας, που του πρέπουν πολλά μπράβο και βέβαια τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης και παραδοχής των συμπολιτών του για την προσφορά του!

Φαίη-Φρα-Φουλ Φέμινις Φουτ-Μπολ

Και βέβαια η κ. Φαίη Φρατζεσκάκη με Χαλκιδέικες ρίζες, επίλεκτο μέλος του ΣΔΟΕ, την περίοδο της επαγγελματικής της δραστηριότητας, ευδόκιμης υπηρεσίας, σ’ έναν αδιάβλητο θεσμό, που πραγματικά κοσμεί με την παρουσία της τον σύλλογο!

Ευσταθής και στα… ήντα-ήντα ο Ευσταθίου!

Και βέβαια να μην ξεχάσουμε… έναν ‘παικταρά’ των αθλητικών δρώμενων της πόλης των Χαλκιδέων… τον διασημότερο Ντάφυ ‘ενδήμοις’, πρώην ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Λουκισίων το ‘6άρι’ με τα σιδερένια πνευμόνια και νυν… φοβερό δρομέα αντοχής στα δεύτερα -ήντα, μεγάλων αποστάσεων και δη Μαραθωνίων δρόμων..!

Στον αυθεντικό της Αθήνας… για ελάχιστα λεπτά… δεν κατάφερε να ‘σπάσει’ το φράγμα… των 4h… ενώ απειλεί το ηλικιακό ρεκόρ του Στέλιου Πρασσά (91 ετών)… για το 2049..!

Άντε… και Σπάρταθλο… Τριαντάφυλλε..!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα virtual sports δημιουργήθηκαν, εν μέσω χιονιά, στην Αγγλία το… 1963!

koubanezos.gr

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Κατέρρευσε στην επανάληψη (ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡ.-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜ.) 1-4

Κώστας Λαγός

Δήμος Χαλκιδέων: Έργο αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων

Κώστας Λαγός