EVIASPORTS Γ' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ ΕΠΣΕ (Γ’ ΟΜΙΛΟΣ): Ολυμπιακός Χαλκίδας-Ρομαϊκός 2-3

Ο Ρομαϊκός πέρασε νικηφόρα από το ‘Πάρκο Λαού’ επικρατώντας του Ολυμπιακού Χαλκίδας με 3-2, για την τέταρτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΕ.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο γήπεδο και μόλις στο 8′ προηγήθηκε με τον Γιαπράκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και σχεδόν είκοσι λεπτά αργότερα (27′) έφτασαν στην ισοφάριση, χάρις σε γκολ του Π. Νικολάου, ο οποίος έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη τα πάντα κρίθηκαν στο το τελευταίο 20λεπτο. Αρχικά ο Ι. Κατσαρής έφερε ‘τούμπα’ το ματς για τον Ρωμαϊκό με γκολ στο 71ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι αμέσως μετά βρήκαν γκολ ισοφάρισης με τον Αλεξαναδράκη. Στο 78′ ο Ι. Κατσαρής, έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Ρομαϊκό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ‘έγραψε’ το τελικό 2-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος/Ντόβολης Ε.-Νικολάου Σ.

ΓΚΟΛ: 8′ Γιαπράκης, 72′ Αλεξανδράκης-27′ Π. Νικολάου, 71′ & 78′ Ι. Κατσαρής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Οικονόμου): Σορόπουλος, Κατόπουλος (75′ Καρακασίλης), Δημόπουλος (87′ Δημητρίου), Τζαφέρος, Κυράνας, Λαμπαδάκης, Χανιωτάκης (75′ Καραμάνος), Μποχωρίτης (60′ Δούλος), Παπαδημητρίου, Τσάλας, Γιαπράκης (60′ Αλεξανδράκης).

ΡΟΜΑΪΚΟΣ (Γιάννης Κατσαρής): Χ. Λουκάς, Ρ. Λούκας (46′ Χ. Νικολάου), Χ. Καλαμιώτης, Π. Κατσαρής, Π. Μήτρου, Θ. Παριανός (66′ Ι. Κατσαρής), Π. Νικολάου (46′ Γ. Νικολάου), Ι. Κατσαρής (66′ Δ. Νικολάου), Α. Αγγελής, Α. Μήτρου, Ν. Κατσαρής (90′ Κ. Καλαμιώτης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Λήλας Βασιλικού-Αστέρας Βατώντα

Κώστας Λαγός

Δ. Βουρδάνος: ‘Ο εθελοντισμός είναι εδώ και κερδίζει κάθε μέρα τον δρόμο του’

Κώστας Λαγός

Κ. Τζίμας: ‘Μόνος στόχος η άνοδος’

Κώστας Λαγός