BLOGS EVIASPORTS.GR ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΛΕΣ

Θανάσης Κούτος: Γαλάζια χάντρα… για τους μπλε

Με τον Θανάση Κούτο
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

Στη χώρα της μούντζας και του ρε!

 

 

Βρε… που πάμε!

Αίφνης μετανάστες εισβάλλουν στη χώρα από στεριάς και θαλάσσης, κοινωνικές ανακατατάξεις, με την παρανομία να χτυπάει από παντού και μ’ όλα τα μέσα. Η κοινωνία μια διάπυρη μάζα. Η καχυποψία, σοβιετικού τύπου, για τον άνθρωπο του διπλανής πόρτας, ακόμη και μέσα στην οικογένεια, που ωστόσο παραμένει πυλώνας κοινωνικής σταθερότητας, όταν οι δύο άλλοι πατρίδα-θρησκεία υπό κατάρρευση… υπάρχουν απλά στο λεξιλόγιο. Και όλα ετούτα υπό την απειλή γενικευμένης κοινωνικής ανάφλεξης..!

Ας με θυμούνται…

Οι νεότεροι… ο επόμενος πόλεμος που ξεσπάσει σ’ αυτή τη χώρα… δεν θα είναι εμφύλιος ξενοκίνητων συμφερόντων αλλά ταξικός, που η γενιά η δική μας μάλλον δεν θα ζήσει… νηστικοί ενάντια στους χορτάτους!

…και όμως ζούμε στην πλουσιότερη, ομορφότερη και ενδοξότερη πατρίδα του κόσμου..!

Αν είχαμε…

σπουδαίους ηγέτες που ν’ αγαπούσαν πραγματικά αυτή τη χώρα… θα ‘πρεπε οι ξένοι επισκέπτες να πληρώνουν εισιτήριο για να περάσουν τα σύνορα..!

Και μέσα σ’ όλα…

…’πέφτω ξερός’ μαθαίνοντας ότι το ‘brake dance’ γίνεται Ολυμπιακό άθλημα… άθλιων της ΔΟΕ, αυτών που πήγαν να ‘κόψουν’ την Ελληνορωμαϊκή πάλη..!

Δεν απομένει πλέον… κάποιοι διαταραγμένοι εγκέφαλοι να προτείνουν αύριο…

και την μαλακία… άνευ φοράς!

Ο Α.Ο. ‘Χαλκίς’…

πάντα υπό την εποπτεία των εισαγωγικών αφού παραπέμπει σε επωνυμία. Αν βέβαια αναφερόμαστε στην ποδοσφαιρική ομάδα της όλης, τότε σαφώς θα την αποτυπώναμε… ο Α.Ο. Χαλκίδας…

Τέλος πάντων και εδώ η απόδοση της πλουσιοτάτης Ελληνικής γλώσσας, ακρωτηριασμένη πλέον και ριγμένη στο ρείθρο της απαξίωσης… γρικλιζόντων νεολογισμών… με την επέλαση νεοβαρβάρων και δη γηγενών… με εκφράσεις μοδάτες που λανσάρουν πρώτοι οι ψωνισμένοι της τηλεόρασης!

Νεοέλληνες με γειά σας, τα καινούργια σας τραγούδια χάρισμα σας!

Άδικό είχε ο μέγιστος των Ελλήνων βάρδος;..!

Γαλάζια χάντρα… για τους μπλε

Τεστ ‘εγκυρότητας’ για τον Α.Ο. ‘Χαλκίς’ λοιπόν στην πρεμιέρα, μ’ έναν εκ των φαβορί το Ύπατο, λύγισε στα τελευταία λεπτά 1-0. Εξαιρετικές εμφανίσεις και στα φιλικά, με σπουδαίους αντιπάλους. Πέρασε με επιτυχία τις ατραπούς και κατευθύνεται προς την λεωφόρο των επιτυχιών…

Τις μεγάλες ομάδες όμως, έστω και σ’ αυτό το επίπεδο, τις κάνει η διάρκεια και πρέπει να περιμένουμε…

Ξεχάστε τα Χάλια…

Η Δροσιά… δεν θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα… δείχνει όμως να είναι η ευχάριστη έκπληξη και αυτό καταδεικνύει το τρίποντο καρέ των τελευταίων επιτυχιών του ιστορικού σωματείου.

Ασύμμετρη απειλή… για κόκκινους:

Αντιστροφή της ιστορίας και ο νεόστρατος Ολυμπιακός Χαλκίδος, σε μια ιστορική σύγκρουση με τις νεοφανείσες ομάδες του Ανάποδου και του Ρομαϊκού στην Γ’ Τοπική κατηγορία…

Είναι κι αυτή μια γαργαλιστική λεπτομέρεια… που αναμένεται να ξεσηκώσει τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής!

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πέρσι… σαν σήμερα (29/5/2020)

eviasports

Γ’ Εθνική: Δείτε ποιες ομάδες υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα

eviasports

Διαιτητές Εύβοιας: Φιλική ήττα από Διαιτητές Κύπρου (video)

Κώστας Λαγός