EVIASPORTS Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Κήρινθος-Αρτεμησιακός 1-1

Η Κήρινθος αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αρτεμησιακό, στην αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής του ομίλου του βορρά της Β’ Τοπικής.

Αμφίρροπο το παιχνίδι στο γήπεδο Κηρίνθου, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 36′ με τέρμα του Καρακάξη. Στο τρίτο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σταμούλο. Εν συνεχεία οι δυο ομάδες έψαξαν το δεύτερο γκολ, με το 1-1 τελικά να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Σήμερα 13/11 συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια απ’ τον τραγικό χαμό του ποδοσφαιριστή της Κηρίνθου Γιάννη Συκιώτη, από κεραυνό, και τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη του (δείτε φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κούκουρα/Δελχάς-Λιαγκάκης.

ΓΚΟΛ: 49′ Σταμούλος-36′ Καρακάξης.

ΚΗΡΙΝΘΟΣ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Παμφίλης, Εμμανουήλ, Μπαλατσός (80′ Θωμάς), Α. Μόσχου, Καρατζάς, Σταμούλος, Τζανής (77′ Τριανταφύλλου), Π. Σταματέλος, Ι. Σταματέλος (60′ Ε. Ραβανός), Καλογερόπουλος, Καστανιώτης (60′ Γ. Βρεττός).

ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ (Χρήστος Ανέστης): Αλεξίου, Βαλμάς, Καραγκούνης, Μιχαλόπουλος, Χ. Ανέστης (90′ Μεταξιώτης), Καπόλος, Στραφιώτης, Παπανδρέου (72′ Β. Ανέστης) Μηνάς (60′ Βασιλικιώτης), Καρακάξης, Μαυρούτσικος.

ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ 2022-23ΑΡΤΕΜΗΣΙΑΚΟΣ 2022-23
Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΓΑ: Τα 54 σωματεία απ’ την Εύβοια που θα πάρουν χρήματα στις 18/12!

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το ΑΕΚ Χαλκίδας-Πισσώνας

Κώστας Λαγός

ΝΟ Χαλκίδας: Συμμετοχή στους ‘Χειμερινούς Αγώνες’ (Π-Κ, Ε-Ν)

Κώστας Λαγός