EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ ΕΠΣΕ: Αρτάκη-Σταυρός 2-0

Η Αρτάκη κέρδισε 2-0 τον Σταυρό, για την τέταρτη αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας του ευβοϊκού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΟΝΑ άνοιξε το σκορ στο δεύτερο λεπτό, με σουτ του Μεγάλου, ο οποίος αξιοποίησε σέντρα του Τόρα. Οι γηπεδούχοι, που πήραν τα ‘ηνία’ απ’ τα πρώτα λεπτά, είχαν μια καλή στιγμή για δεύτερο γκολ με σουτ του Τόρα που πέρασε λίγο έξω, μετά από σέντρα του Μεγάλου, στο 10ο λεπτό. Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ισοφάριση με μακρινό και ψηλοκρεμαστό σουτ του Τσούτση, με τον Ντουμάνη να προσπαθεί να αποκρούσει και την μπάλα να βρίσκει και το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει κόρνερ. Λίγο μετά η ομάδα της Αρτάκης είχε ακόμη ένα καλό σουτ με τον Στασινόπουλο, που όμως πέρασε άουτ, ενώ στο 30′ το σουτ του Μεγάλου απέκρουσε ο Σαμαράς, για να φτάσουμε στο 36′ οπότε και ο Τόρα ‘μοίρασε’ την μπάλα στον Ντελέκο ο οποίος με εύστοχη τελική διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μου. Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με τους γηπεδούχους να κρατούν με σχετική άνεση το προβάδισμα που είχαν απ’ το πρώτο μέρος και χωρίς οι φιλοξενούμενοι να μπορέσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να φτάσουν στο γκολ που θα τους έβαζε στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κασομούλης/Πριόνας-Κοντογιαννίδης.

ΓΚΟΛ: 2′ Μεγάλος, 36′ Ντελέκος.

ΑΡΤΑΚΗ (Γιάννης Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουρμπουλής, Σεϊνταράσι (55′ Καρλατήρας), Ζουλιώτης, Στασινόπουλος, Ζαχαρόπουλος (46′ Λάζρι), Χατζηστάμου (46′ Ταυταρίδης, 80′ Λούκας), Ντελέκος, Τόρα, Σιαράπης (80′ Γκιόκας), Μεγάλος.

ΣΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής (75′ Γκίκας, 87′ Αλαφάκης), Χασάνδρας (46′ Μουτουσίδης), Ταψής, Ρεπετσάς, Σεΐτης (87′ Χασαπίδης), Τσούτσης, Σπανός, Ντούμας, Χατζηαντωνίου, Τζαμίχας.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

23 χρόνια χωρίς διπλό η μεν, αήττητη επτά χρόνια η δε

koubanezos.gr

Σαν Σήμερα (1/12/2013): Δύστος-Δροσιά 1-3

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Ωρεοί-ΑΕ Χαλκίδας 0-5

Κώστας Λαγός