EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: ‘Δεν παρεκκλίναμε από τις κοινές αρχές και αξίες μας’

Ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς σχετικά την πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου:

‘Το Δ.Σ του Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ συνεδρίασε την 1/11 και αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του αντιπροέδρου μας κου Ζήση Κωνσταντίνου, η οποία δημοσιοποιήθηκε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. Και αυτό γιατί ο κος Ζήσης ήταν είναι και θα είναι για ΟΛΟΥΣ μας, μια εμβληματική προσωπικότητα με ήθος, ανιδιοτελή και διαχρονική αγάπη για το Σύλλογό μας την οποία έχει αποδείξει με αδιάλειπτες πράξεις στήριξης τις οποίες και εξακολουθεί. Άρα αποτελεί για όλους εμάς θετικό πρότυπο, γι αυτό και διαβεβαιώνουμε τους χιλιάδες φίλους και φιλάθλους μας ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα και απαρέγκλιτα τον αγώνα (με τα όποια ανθρώπινα λάθη μας) να κρατήσουμε το λόγο τιμής που δώσαμε όλοι μαζί που συστρατευτήκαμε στην ΜΕΓΑΛΗ και ΙΕΡΗ ΙΔΕΑ της ανασυγκρότησης του νέου μεγάλου ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

Δεσμευτήκαμε ότι δεν θα παρεκκλίνουμε από την πορεία της δημιουργίας ενός συλλόγου με ήθος, συλλογικότητα, δημόσιο και διαφανή απολογισμό ο οποίος θα ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και θα στηρίζεται από ΟΛΟΥΣ και όπου χωρίς εγωισμούς και υπερφίαλες πρακτικές θα διορθώνουμε όσα λάθη μπορούμε και μας αναδεικνύονται μέσα από τη δημόσια καλοπροαίρετη κριτική και διάλογο.

Δεν παρεκκλίναμε από τις κοινές αρχές και αξίες μας παρά το γεγονός ότι πράγματι κάναμε οικονομική υπέρβαση πέρα των δυνατοτήτων μας πραγματοποιώντας τις τέσσερις τελευταίες μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών ( θα ανακοινωθούν και επίσημα) που εισηγήθηκε ο προπονητής με μοναδικό φετινό στόχο την παραμονή μας στο πολύ δύσκολο και δαπανηρό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έστω κι αν ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργότερα από τις αντίπαλες ομάδες.

Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι και σε αυτή την υπέρβαση που έγινε θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν αδιάλειπτα κατανοώντας την αναγκαιότητά της ο κόσμος μας, οι χορηγοί μας και οι θεσμικοί παράγοντες που ήδη το πράττουν σε μεγάλο βαθμό και τους ευχαριστούμε ολόψυχα και ειλικρινά έτσι ώστε να μην πάνε χαμένοι οι κόποι και οι θυσίες της μεγάλης και ΚΟΙΝΗΣ αυτής υπερβατικής προσπάθειας.
Κι επειδή όλα τα παραπάνω τα πιστεύουμε και τα εννοούμε βαθιά και ειλικρινά ενημερώνουμε τους φίλους μας ότι αναλάβαμε με έξοδα του συλλόγου μας την αποκατάσταση των ζημιών που δυστυχώς προκλήθηκαν από νεαρούς στο δημοτικό στάδιο Αρτάκης, έτσι ώστε να περάσουμε σε όλους το ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα πως οραματιζόμαστε ένα νέο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ που θα διακρίνεται έχοντας ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια προς όλους ανεξαιρέτως και θα λειτουργεί απαρέγκλιτα ως ΘΕΤΙΚΟ πρότυπο για την κοινωνία και ιδιαίτερα για τα παιδία της περιοχής μας.

Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ήρθε κοντά μας ως νέο μέλος της επιτροπής οικονομικών ο πετυχημένος Ευβοέας επιχειρηματίας και πρώην ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας κύριος Κωνσταντίνος ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ. Αυτό καταδεικνύει στην πράξη ότι είμαστε ένας ορθάνοιχτος σύλλογος για όποιον επιθυμεί και θέλει να βοηθήσει χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα γιατί πολύ απλά… ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!’.

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αν. Καπνίσης: ‘Κάθε παιχνίδι είναι πιο δύσκολο απ’ το προηγούμενο’

Χρήστος Σεφερλής

ΑΟΝ Αρτάκης: Επιτυχημένη επέμβαση για Π. Βρέττο-ανανέωση συνεργασίας

Κώστας Λαγός

EVIASPORTS LIVE SCORE (ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11)

Κώστας Λαγός