EVIASPORTS.GR Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Ντ. Κνέζεβιτς: ‘Να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία’

Δηλώσεις του προπονητή του Λήλαντα Βασιλικού Ντράγκαν Κνέζεβιτς, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της ομάδας του με τον Απόλλωνα Ερέτριας.

‘Με χαροποιεί ότι παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος κι απ’ την αντίδραση που βγάλαμε, γιατί μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0, παρόλο που είχα κάνει ήδη αρκετές αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την νοοτροπία να μην παρατάς κανένα παιχνίδι, όταν η εξέλιξη του δεν είναι η επιθυμητή.

Γενικά στο παιχνίδι με την Ερέτρια ήμασταν πολύ καλοί. Βάσει εικόνας θα μπορούσαμε σίγουρα να είχαμε γυρίσει το σκορ. Όπως έχουμε πει, θέλουμε χρόνο και υπομονή, αλλά δείχνουμε καλά πράγματα και είμαι αισιόδοξος.

Για μας η διακοπή λόγω του ‘μητρώου’ θεωρώ ότι έχει λειτουργήσει θετικά. Είμαστε μια νέα ομάδα με αρκετούς μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, με βασικό ρόλο στο ρόστερ, και θέλουμε χρόνο για να δουλέψουμε και εκμεταλλευτήκαμε τη διακοπή για να το κάνουμε με μεγαλύτερη άνεση. Ελπίζω να συνεχίσουμε αυτή την ανοδική πορεία που έχουμε και να παρουσιαστούμε όπως πρέπει με επανέναρξη των επίσημων αγώνων. Με το καλό περιμένουμε και την επιστροφή στη φυσική μας έδρα’.

Απόλλων Ερέτριας-Λήλας Βασιλικού 2-2

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ευχετήρια ανακοίνωση για τον Γ. Σίμωση

Κώστας Λαγός

Αμαρυνθιακός: Απέκτησε τον Ηλ. Τζίτζιρα-λύση συνεργασίας με Γ. Σταματάκο

Κώστας Λαγός

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Γ’ ΦΑΣΗ): Οι διαιτητές στο Ιστιαία-Νεάπολη

Κώστας Λαγός