ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα Κυριακής: Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα  ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σε 249 επίσημες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 100 νίκες, η Μπαρτσελόνα 97 και 52 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Η επιστροφή στις νίκες ήταν αναπόφευκτη για τη Ρεάλ, η οποία ζορίστηκε αλλά πέρασε από την έδρα της συμπολίτισσας Χετάφε. Το γκολ του Μιλιτάο στο 3’ προανήγγειλε ένα ματς με αρκετά γκολ, όμως έμελλε να είναι το μοναδικό της αναμέτρησης. Η «βασίλισσα» είχε ευκαιρίες και για δεύτερο, ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς. Έτσι, παρέμεινε στη δεύτερη θέση αλλά ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Συνέχισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις της στο Champions League, καθώς δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σαχτάρ. Οι δύο ομάδες έφεραν ισοπαλία 1-1, με τους Μαδριλένους να ισοφαρίζουν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρη σε κεφαλιά του Ρούντιγκερ. Το +4 δεν αφήνει παρά μόνο μαθηματικά περιθώρια στη Λειψία να την προσπεράσει κι όλα δείχνουν ότι εύκολα θα κλειδώσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Δείτε επίσης: Μακροχρόνια Μουντιάλ 2022: Ποντάρεις σήμερα, πληρώνεσαι… αδρά τον Δεκέμβριο

Διατήρησε την πρωτιά την περασμένη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της με 1-0 επί της Θέλτα. Ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό, κατά το οποίο ο Πέδρι χρίστηκε σκόρερ μετά από λάθος της άμυνας στο 17’. Πεσμένη η απόδοση των Καταλανών στο δεύτερο, μάλλον φάνηκαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων για το κρίσιμο ματς με την Ίντερ. Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη, καθώς η ιταλική ομάδα έφυγε από το «Καμπ Νου» με το εντυπωσιακό 3-3. Το 1-0 του ημιχρόνου έγινε 1-2 μέχρι το 63’. Ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε σε 2-2 (82’) και σε 3-3 (90’+2’) όμως αυτό δεν αρκούσε για τους «μπλαουγκράνα». Πλέον, θα χρειαστεί να κάνουν την υπέρβαση για να συνεχίσουν στο Champions League, καθώς χρειάζονται αποτέλεσμα της Βικτόρια Πλζεν μέσα στην έδρα της Ίντερ για να έχουν ελπίδες.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Photo album απ’ το Καστέλλα-Λήλας Βασιλικού

Κώστας Λαγός

Ν. Τζώρτζογλου: ‘Πρόεδρος και διοικηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ’

eviasports

Μ. Γκόφας: ‘Είναι η απόφαση μας με τον συνεργάτη μου να φύγουμε τώρα’

Κώστας Λαγός