EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλοπιακός-Αμαρυνθιακός 3-2

Ο Αμαρυνθιακός έχασε από τον Ελλοπιακό 3-2, σε φιλικό αγωνιστικής εγρήγορσης έπειτα από τη διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Η ομάδα της Βάθειας, ουσιαστικά δύο μέρες μετά τη ‘φιλική’ νίκη γοήτρου επί του Πανιωνίου, παρουσιάστηκε με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών αντιμετωπίζοντας έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο. Το παιχνίδι είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες, με το πρώτο ημίχρονο να κυλά χωρίς πολλές αξιοσημείωτες στιγμές και τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα 1-0 χάρις σε γκολ που σημείωσε ο Ριζάι στο 35′. Λίγο μετά την επανάληψη ο Π.Λ. Σκριβάνος ισοφάρισε 1-1, με τον Ελλοπιακό να ανακτά το προβάδισμα στο 53′ (2-1) με τον Ρεσβάνη και 63′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ριζάι να το διευρύνει στα δύο γκολ (3-1). Ο Σταματάκος σκόραρε στο 78′, βάζοντας στο παιχνίδι και πάλι την ομάδα της Εύβοιας, η οποία έψαξε και το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς τελικά το 3-2 να αλλάξει ως το φινάλε της αναμέτρησης.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Φαλαγγίτης, Ρούσσος, Μπαλαμπάνης, Τσολάκος, Σ. Μυρτέζα, Π.Δ. Σκριβάνος, Σταματάκος, Βεσέλι, Βεζιρτζόγλου, Δήμου, Π.Λ. Σκριβάνος. (Σπυράκης, Α. Μυρτέζα, Μπατζέλης, Κότσαρης, Μετοχιάτης, Πάλλης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΠΣΕ: Ανακοίνωση για αγώνα Κύμη-Πισσώνας

Κώστας Λαγός

Δ. Νάνος: Ευχετήρια ανακοίνωση για Τ. Σπυρόπουλο και Κ. Ζήση

Κώστας Λαγός

Photo album απ’ το Καλοχώρι/Παντείχι-Αμαρυνθιακός

Κώστας Λαγός