EVIASPORTS.GR Α' ΕΠΣΕ Β΄ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλάτσατα-Καλοχώρι/Παντείχι 5-2

Τ’ Αλάτσατα επικράτησαν 5-2 του Καλοχωρίου/Παντειχίου, σε φιλικό τεστ ετοιμότητας, έπειτα από τη διακοπή των πρωταθλημάτων.

Ο ΑΟΚΠ άνοιξε το σκορ στο 8′ με σουτ του Ντούρμα, λίγο έξω απ’ την περιοχή, με τον Π. Ζαχαριάδη να φέρνει το ματς ‘στα ίσα’ στο 20′, με δυνατό σουτ εντός περιοχής. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι -που κέρδισε ο Ντούρμας- ο Κονόμι έδωσε στο 30′ και πάλι το προβάδισμα (1-2) στους φιλοξενούμενους. Στο επόμενο λεπτό ο ΑΟΑ ισοφάρισε ξανά (2-2) με σουτ του Τσιαμπαλή και στο 34′ ο Β. Ντεγιάννης με μακρινό σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ (3-2) για την ομάδα του, ενώ με παρόμοιο τρόπο σκόραρε στο 45′ ο Αργυρός, δίνοντας στην ομάδα του προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2), πριν την ανάπαυλα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 60′ ο Αλεξίου, με κοντινό πλασέ.

ΓΚΟΛ: 20′ Π. Ζαχαριάδης, 31′ Τσιαμπαλής, 34′ Β. Ντεγιάννης, 45′ Αργυρός, 60′ Αλεξίου-8′ Ντούρμας, 30′ Κονόμι.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ (Δημήτρης Ακριτίδης): Τσιμπός, Αρχοντούλης, Καρατζάς, Κουτσαυλής, Φτούλης, Τσάλλας, Αργυρός, Αν. Ντούκα, Τσιαμπαλής, Β. Ντεγιάννης, Π. Ζαχαριάδης. (Σταμέλος, Β. Ζαχαριάδης, Αλεξίου).

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Αντώνης Καπνίσης): Αλωπούδης, Χασανάι, Ντασιώτης, Ν. Καραμπάς, Χατζηαντωνάκης, Κονόμι, Ντούρμας, Κραβαρίτης, Παπαχρήστος, Ευσταθίου, Μ. Αποστόλου. (Κάκιος, Λιάσκος, Παναγιάρης, Μ. Καραμπάς, Γ. Ζαχαριάδης, Δημητρίου, Μάλλιαρης).

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σαν Σήμερα (10/4/2010): Όλυμπος Γυμνού-Απόλλων Ερέτριας 0-2

eviasports

‘Η ΜΝΗΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙ’: Η λάμψη των δύο επισκιάζει το Τοπικό

Θανάσης Κούτος

Καλοχώρι/Παντείχι: Ανανέωσε ο Έρ. Χασανλάρι

Κώστας Λαγός