EVIASPORTS ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΕΠΣΕ

Ατρόμητος Αλιβερίου: Δελτίο τύπου για το camp ‘Βασίλης Χατζηπαναγής’

Δελτίο τύπου του Ατρόμητου Αλιβερίου για το camp ‘Βασίλης Χατζηπαναγής’, που διοργάνωσε:

‘Στεγνώνει το μελάνι σχετικά με τα γεγονότα αλλά οι στιγμές οι μεγαλειώδης παραμένουν παντοτινά !
Έντεκα μήνες λειτουργίας και προσφοράς συμπληρώνονται στο τέλος Σεπτεμβρίου 2022. Ένας σχεδόν χρόνος από τη μέρα που ο Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ εμφανίστηκε στα γήπεδα και στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής. Κι όταν ο πήχης μπαίνει εξαρχής στα επίπεδα των ρεκόρ τότε οι επιλογές είναι λίγες, περιορισμένες και ουσιαστικές !

Έτσι ακριβώς, με μια τέτοια επιλογή, από το πάνω ράφι, και φυσικά για να ξεκινήσουμε με έμπνευση και με εμφατικό τρόπο τη σεζόν για την ακαδημία ποδοσφαίρου του σωματείου μας το Σαββατοκύριακο 17 & 18 φιλοξενήσαμε στο Αλιβέρι τον θρυλικό Βασίλη Χατζηπαναγή και το camp με το όνομά του φυσικά. Σε δύο ημέρες με δράση ποδοσφαιρική αλλά και με ουσιαστική ακαδημαϊκή και πλήρως επιστημονική προσέγγιση εξασφαλίσαμε ότι μεταδώσαμε με επιτυχία στην πόλη τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φιλοσοφίας του συλλόγου μας στο σύνολό του και ειδικά της ακαδημίας ποδοσφαίρου που σε αυτή την εκδήλωση είχε την τιμητική της.

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο «Νουρέγιεφ της μπάλας», αποτελεί ένα πραγματικό πρότυπο για τα παιδιά μας. Για το θεϊκό του χάρισμα με την μπάλα στα πόδια, για τη σπουδαίες στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας που μας χάρισε, για την αστείρευτη αγάπη που έλαβε από το σύνολο του φίλαθλου κοινού στην Ελλάδας, για την αξιοζήλευτη ταπεινότητα με την οποία έχει δεχθεί την επιτυχία του αλλά και για την βαθιά αγάπη του για την πατρίδα μας για την οποία «θυσίασε» ενδεχομένως μια – σε επίπεδο τίτλων – μεγαλύτερη καριέρα στο εξωτερικό. Το να βλέπεις το Σάββατο 17/9 του μικρούς αθλητές του Γ.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ να συμπράττουν στο Τσαρπάλειο γήπεδο με το Βασίλη Χατζηπαναγή είναι ευλογία. Ανεκτίμητο και σπουδαίο δε, το να ακούς μόνο το χτύπο της καρδιάς τους σε κάθε του κίνηση και να διαπιστώνεις πως γίνεσαι η γέφυρα μεταξύ των γενεών.

Προφανώς δίπλα σε αυτόν το γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνδράμουν σε αυτό που το camp «Βασίλης Χατζηπαναγής» στοχεύει. Είχαμε την χαρά και την τιμή να γνωρίσουμε, να ακούσουμε και να διαπιστώσουμε τη σπουδαιότητα της δουλειάς που κάνουμε ως σωματείο που διατηρεί ακαδημία στο άθλημα μέσα από την παρουσία, την άρτια τεχνική κι επιστημονική κατάρτιση αλλά και την καθοδήγηση του επιστημονικού υπεύθυνου του camp, παιδαγωγού και γυμναστή κ. Νικολάου Φράγκου. Αυτό που ζήσαμε στο εργατικό κέντρο Αλιβερίου το απόγευμα της Κυριακής 18/9 ήταν ένα πραγματικό σεμινάριο για το άθλημα στους γονείς των μικρών αθλητών και στο πώς οι ίδιοι επηρεάζουν την αθλητική ανάπτυξη των παιδιών τους αλλά και σε εμάς που θέλουμε να αναπτύξουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας μέσα από το πεδίο της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της ευγενούς άμιλλας και της σωματικής ευρωστίας θέτοντας εκτός κάδρου τον θολό ανταγωνισμό που στοχεύει στην επίτευξη της νίκης με οποιοδήποτε κόστος. Με την ομιλία- παρουσίαση του κ. Φράγκου αλλά και με τη συζήτηση που έλαβε χώρα μεταξύ των παρευρισκόμενων είδαμε πως βήμα – βήμα, με οργάνωση, προγραμματισμό, περιγραφή της φιλοσοφίας της ομάδας στους γονείς, εκπαίδευση των αθλητών στην ομαδικότητα και σωστή αθλητική ανάπτυξη των παιδιών μπορούμε να πετύχουμε τις διακρίσεις που αν και πολυπόθητες δεν είναι ο αυτοσκοπός του αθλητισμού στις νεαρές ηλικίες.

Το διήμερο με το Βασίλη Χατζηπαναγή στο Αλιβέρι επεφύλαξε και όμορφες εκπλήξεις. Εκτός από την αγάπη του κόσμου σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του στην πόλη μας, τις προσωπικές φωτογραφίες με συμπολίτες μας μικρούς και μεγάλους αλλά και τις συζητήσεις με ανθρώπους που είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του «Βάσια» στο παρελθόν, ο «μάγος της μπάλας» έσπασε και μια τρόπον τινά παράδοση και μίλησε στο ραδιόφωνο της πόλης. Στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙ 1 την Κυριακή 18/9 στην έκτακτη εκπομπή «είμαστε στον αέρα» μίλησε ο μεγάλος αυτός άσος μαζί με τον κ. Νικόλαο Φράγκο και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας μας κ. Παύλου Βράχα. Στη συνέντευξη εκτός από τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα μιλήσαμε και για τις ακαδημίες της ομάδας μας αλλά και για το δύσκολο ζήτημα των εγκαταστάσεων στο Αλιβέρι το όποιο είναι τροχοπέδη στην ανάπτυξη του αθλήματος. Σπουδαιότερη στιγμή και μάλιστα δείγμα της εξαιρετικής σχέσης που καλλιεργήθηκε μεταξύ του Β. Χατζηπαναγή και της διοίκησης στης ομάδας μας ήταν και η ανακοίνωση στον ραδιοφωνικό αέρα ότι ο Γ.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ θα διοργανώσει την άνοιξη του 2023 στο Αλιβέρι ένα τουρνουά που θα φέρει το όνομα του «Νουρέγιεφ» του ποδοσφαίρου, το οποίο δεν έχει γίνει πότε από το 2009 όπου και ξεκίνησε το camp «Βασίλης Χατζηπαναγής».

Ο Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ έχοντας ήδη αυτή η εκδήλωση– με σημαντικά εχέγγυα για το μέλλον – περάσει στην ιστορία, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς του, χωρίς την αγωγή των οποίων το εγχείρημα δεν θα είχε την επιτυχία αυτή. Επίσης ευχαριστεί την Ε.Π.Σ. Εύβοιας για την υποστήριξη και τον πρόεδρο κ. Ι. Ρέτσα για την παρουσία στις εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα ευχαριστεί όλες κι όλους του συμπολίτες μας, γονείς, μέλη και φίλους της ομάδας από όλα τα τμήματα του συλλόγου οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στο διήμερο αυτό. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους Αντιδημάρχους του δήμου Κύμης Αλιβερίου κ.κ. Α. Θεοδώρου, Κ. Δημά και Ν. Μαστροκώστα, τη δημοτική σύμβουλο κα Α. Θαλασσινού, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου κ. Γ. Παπαδιόχο, τον κοινοτικό σύμβουλο κ. Π. Αλέξη, καθώς επίσης και τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Έντεκα μήνες, σχεδόν ένας χρόνος και ήδη ο πήχης βρίσκεται στα επίπεδα των ρεκόρ, με εξωστρέφεια, συνεργασίες, συνεχή εξειδίκευση κι οργανωμένες απαιτήσεις από την πολιτεία για ένα καλύτερο αθλητικό μέλλον στο Αλιβέρι.

Ο Γ.Α.Σ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ιδρύθηκε και λειτουργεί έχοντας στις τάξεις του στη διοίκηση αλλά και στην προπόνηση ανθρώπους που ως νέοι προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους στον αθλητισμό στις ίδιες εγκαταστάσεις και με τις έως σήμερα ίδιες αντίξοες συνθήκες. Πέρασαν πολλά χρόνια. Θέλουμε περισσότερα. Συμμετέχουμε. Διεκδικούμε. Ξεκινάμε με τρία τμήματα τη φετινή σεζόν, το ποδόσφαιρο, το στίβο και το τένις και συνεχίζουμε πάντα ψηλότερα και φυσικά πάντοτε προσηλωμένοι στους στόχους μας.

Σας θέλουμε δίπλα μας ! Να πετύχουμε « με δύναμη κι ορμή» !

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Καραγιάννης

Χρήσιμοι σύνδεσμοι :
Συνέντευξη Β. Χατζηπαναγή / Ν. Φράγκου στο Ρ.Α.1 :
Μια μικρή αποτίμηση :
Παρουσίαση εκδήλωσης :

Ατρόμητος Αλιβερίου: Ολοκληρώθηκε το camp ‘Βασίλης Χατζηπαναγής’ (photos)

 

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στ. Μαστραντωνάς: ‘Θέλω να βοηθήσω να γίνει η πόλη μας πιο όμορφη’

eviasports

Β’ ΕΠΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Πανόραμα (22/10)

eviasports

Στην καλύτερη 5αδα του final-6 η Βαλεντίνα Τσαβόνι!

Παναγιώτης Νικολάου