EVIASPORTS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΟ Χαλκίς: Ανακοίνωση τεσσάρων μεγάλων χορηγιών-συναντήσεις με Φ. Σπανό & Ελ. Βάκα

Ανακοίνωση του ΑΟ Χαλκίς με την οποία δημοσιοποιεί τις τέσσερις πρώτες μεγάλες χορηγίες του, στα πλαίσια της οικονομικής διαφάνειας που έχει αποφασίσει ομόφωνα το διοικητικό του συμβούλιο, και παράλληλα γίνεται αναφορά στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τη Δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα:

‘Το Δ.Σ. Α.Ο. Χαλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη αλλά και υπερήφανη θέση να ανακοινώσει τις 4 πρώτες μεγάλες χορηγίες για τη φετινή περίοδο. Οι ευγενικές και πολύ σημαντικές αυτές προσφορές θα δημοσιοποιούνται σύμφωνα με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. (κατόπιν συναινέσεως) μετά το τέλος κάθε μήνα γι’ αυτό και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση προσφορών-χορηγιών. Όταν ο σύλλογός μας μετά την άνοδό του στην Γ’ Εθνική βρισκόταν σε πλήρη και επικίνδυνη για το μέλλον του αδράνεια ξεκινήσαμε όλοι μαζί μια οραματική, υπερβατική και πολλή δύσκολη προσπάθεια ανασυγκρότησής του με πρώτο στόχο να αγωνιστεί στη δύσκολη και δαπανηρή Γ’ Εθνική και δεύτερο να παραμείνει σε αυτή. Μετά από ένα περίπου μήνα χάρη στη συνεργασία και τη συμπαράσταση πολλών ατενίζουμε πλέον το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία κι ελπίδα. Με πίστη, πείσμα, διαφάνεια, καθημερινό ομαδικό αγώνα και προσπάθεια ελπίζουμε ότι το κύμα της συμπαράστασης και στήριξης προς τον Α.Ο Χαλκίς θα συνεχιστεί και θα μεγαλώσει γιατί “ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Ευχαριστούμε ολόψυχα και ειλικρινά τους:

α) Ταρνανά Βασίλειο ως χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας μας με χορηγία ύψους 9.000 ευρώ (3.000 ευρώ/μήνα),

β) το restaurant La strada Diverso και τους αδερφούς Χαρίση για χορηγία ύψους 5.000 ευρώ σε είδος (δωρεάν φαγητά ποδοσφαιριστών-εκδηλώσεις) ως χορηγός στο πίσω μέρος φανέλας,

γ) τις επιχειρήσεις της οικογένειας Σπύρου για τη χορηγία ύψους 9.000 ευρώ (900 ευρώ /μήνα) που καλύπτουν μέρος των πληρωμών σε νεαρούς ποδοσφαιριστές μας,

δ) την επιχείρηση street pizza του κύριου Βλάχου Ευάγγελου για τη χορηγία ύψους 2.000 ευρώ (1000+1000 τον επόμενο μήνα) ώστε να αγοραστεί το άμεσα απαραίτητο αθλητικό υλικό.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν δύο πολύ μεγάλες και σημαντικές συναντήσεις με εξέχοντες θεσμικούς παράγοντες της περιοχής μας στα πλαίσια της από κοινού προσπάθειας που γίνεται για να στηριχθεί ο αγαπημένος μας σύλλογος.

Πρώτον, σύσσωμο το Δ.Σ. συνεπικουρούμενο και από μέλη των επιτροπών επισκέφτηκε τον Ευβοέα συμπατριώτη μας Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Σπανό Θεοφάνη όπου μετά από μία πολλή ζεστή, ανθρώπινη, ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων υποσχέθηκε σημαντική στήριξη στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για τον Α.Ο Χαλκίς. Και αυτό γιατί όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε ΚΑΝΕΙΣ δεν παρουσιάστηκε ως “ήρωας” ή “μεσσίας”, από την πρώτη στιγμή δημοσιοποιήθηκε η αλήθεια και η πραγματικότητα, η προσπάθεια που γίνεται είναι “ανοιχτή” για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν και ΚΥΡΙΩΣ γιατί δημοσιοποιούνται όλα τα ποσά που προσφέρονται στο σύλλογο (από όσους το επιθυμούν) και υπάρχει διάθεση για διαφάνεια παρά τα όποια λειτουργικά λάθη και αδυναμίες που είναι ανθρώπινα για όλους.

Δεύτερον, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Αυλωνίτης Αντ. εξουσιοδοτημένος από όλα τα μέλη ομόφωνα, επισκέφτηκε την δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Βάκα Ελένη όπου μετά από μία πολύ ουσιαστική και δημιουργική συνάντηση μαζί της η κυρία δήμαρχος της πόλης μας υποσχέθηκε πολλή σημαντική και δυναμική συμπαράσταση στην κοινή προσπάθεια που γίνεται για την οποία όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά θα υπάρχει και ανάλογη συνέχεια…

Το Δ.Σ. Α.Ο Χαλκίς ευχαριστεί ολόψυχα και ειλικρινά όλους ανεξαιρέτως βοηθούν και συμπαραστέκονται με οποιονδήποτε τρόπο στον αγώνα του συλλόγου μας για να αντέξει, να δημιουργήσει και στο τέλος να ΝΙΚΗΣΕΙ επιτυγχάνοντας τους στόχους του!!!’.

ΑΟ Χαλκίς: Προχωράει ο σχεδιασμός, με προτεραιότητα στη διαφάνεια-φιλικό με Ύπατο την Κυριακή 25/9

Ακολουθήστε το eviasports.gr στο Google News και μάθετε
πρώτοι όλα τα τελευταία αθλητικά νέα της Εύβοιας!
Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κ12 ΕΠΣΕ: Ορισμός αγώνων πρωταθλήματος

Κώστας Λαγός

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Μάιος 2020

eviasports

Κ16 ΕΠΣΕ (Β’ ΦΑΣΗ): Ληλάντιο-Αυλωνάρι 6-1

Μιχάλης Πράσινος